Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Βλέπει Βελόπουλο πριν το… φινάλε με Βαρουφάκη

Μητσοτάκης: Βλέπει Βελόπουλο πριν το… φινάλε με Βαρουφάκη
Φωτογραφία: Intime

Στην προτελευταία συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Μία… και τέλος! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο και είναι η προτελευταία συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς μένει μόνο να συναντηθεί ακόμα με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Η αρχή έγινε με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και ακολούθησε η συνάντηση με την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Πάνω από μια ώρα κράτησαν και οι δυο πρώτες συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στο θέμα της ψήφου των αποδήμων.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και στις δυο συναντήσεις ο πρωθυπουργός ήταν μόνος του με τους πολιτικούς αρχηγούς, χωρίς την παρουσία συμβούλων ή συνεργατών.

Οι συζητήσεις μπροστά στις κάμερες αφορούσαν με τον μεν Αλέξη Τσίπρα την διακόσμηση του γραφείου και με την δε Φώφη Γεννηματά για θέματα υγείας αφού η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι υποφέρει από κρύωμα και σηκώθηκε από το κρεβάτι μόνο για να συναντήσει τον πρωθυπουργό, ο οποίος της είπε επίσης ότι και ο ίδιος αναρρώνει από κρύωμα και της… παρήγγειλε ένα πράσινο τσάι!

Δείτε τις εικόνες από την συνάντηση Μητσοτάκη – Βελόπουλου

Μητσοτάκης

Φωτογραφίες: Intime.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις