Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Χαλαρή Κυριακή με σκι στον χιονισμένο Ομαλό

Μητσοτάκης: Χαλαρή Κυριακή με σκι στον χιονισμένο Ομαλό

Κάτι παραπάνω από ”γεμάτο” ήταν το πρόγραμμα που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του το Σάββατο (8.02.2020) στην Κρήτη, ωστόσο, την Κυριακή βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει.

Ο Κυριάκος Μητσoτάκης είχε έναν πραγματικό «μαραθώνιο» το Σάββατο που περιελάμβανε: Θεμελίωση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι. Βόλτα στο παραλιακό μέτωπο του Ρεθύμνου. Υπογραφή σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση με ΑΠΕ της 115 ΠΜ. Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων για τον ΒΟΑΚ. Σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο,  παρέμεινε και την Κυριακή στα Χανιά με το πρόγραμμά του να χαρακτηρίζεται ως «αυστηρά ιδιωτικό», προκειμένου – προφανώς – να έχει την ευκαιρία για μια χαλαρή Κυριακή χωρίς δημοσιογράφους και κάμερες να τον ακολουθούν.

Γνωστός φυσιολάτρης, αποφάσισε να περάσει λίγες ώρες στη φύση και συγκεκριμένα στον Ομαλό.

Ο πρωθυπουργός μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα ανέβηκε με σκι μέχρι το καταφύγιο Καλλέργη του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων και στην συνέχεια ασκώντας το αγαπημένο του άθλημα, κατέβηκε με τα σκι μέχρι το οροπέδιο του Ομαλού.

Το μεσημέρι έκανε μία στάση σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής όπου δοκίμασε με την παρέα του παραδοσιακά κρητικά πιάτα ενώ δεν είπε όχι στις φωτογραφίες που του ζήτησαν όσοι βρέθηκαν την ίδια ώρα στο σημείο.

Να σημειωθεί πως στα «μυστικά» των Λευκών Ορέων ο Πρωθυπουργός είχε «μυηθεί» από μικρός, από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος του είχε «μεταλαμπαδεύσει» και την αγάπη για τα Κρητικά βουνά.

Πληροφορίες: flashnews.grzarpanews.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις