Πολιτική

Μητσοτάκης: Χαλαρή Κυριακή με σκι στον χιονισμένο Ομαλό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάτι παραπάνω από ”γεμάτο” ήταν το πρόγραμμα που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του το Σάββατο (8.02.2020) στην Κρήτη, ωστόσο, την Κυριακή βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει.

Ο Κυριάκος Μητσoτάκης είχε έναν πραγματικό «μαραθώνιο» το Σάββατο που περιελάμβανε: Θεμελίωση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι. Βόλτα στο παραλιακό μέτωπο του Ρεθύμνου. Υπογραφή σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση με ΑΠΕ της 115 ΠΜ. Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων για τον ΒΟΑΚ. Σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο,  παρέμεινε και την Κυριακή στα Χανιά με το πρόγραμμά του να χαρακτηρίζεται ως «αυστηρά ιδιωτικό», προκειμένου – προφανώς – να έχει την ευκαιρία για μια χαλαρή Κυριακή χωρίς δημοσιογράφους και κάμερες να τον ακολουθούν.

mitsotakis kritri

Γνωστός φυσιολάτρης, αποφάσισε να περάσει λίγες ώρες στη φύση και συγκεκριμένα στον Ομαλό.

Ο πρωθυπουργός μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα ανέβηκε με σκι μέχρι το καταφύγιο Καλλέργη του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων και στην συνέχεια ασκώντας το αγαπημένο του άθλημα, κατέβηκε με τα σκι μέχρι το οροπέδιο του Ομαλού.

mitsotakis omalos

Το μεσημέρι έκανε μία στάση σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής όπου δοκίμασε με την παρέα του παραδοσιακά κρητικά πιάτα ενώ δεν είπε όχι στις φωτογραφίες που του ζήτησαν όσοι βρέθηκαν την ίδια ώρα στο σημείο.

mitsotakis omalos

Να σημειωθεί πως στα «μυστικά» των Λευκών Ορέων ο Πρωθυπουργός είχε «μυηθεί» από μικρός, από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος του είχε «μεταλαμπαδεύσει» και την αγάπη για τα Κρητικά βουνά.

Πληροφορίες: flashnews.gr ,  zarpanews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη
«Η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως ζήτησα από την πρώτη στιγμή, είναι, πλέον, πολύ κοντά και η Αλήθεια εκεί, θα λάμψει» υπογράμμισε ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Χρήστος Τριαντόπουλος 70
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
245