Πολιτική

Μιχαηλίδου: Αφορολόγητο και το επίδομα παιδιού

Και ακατάσχετο και αφορολόγητο θα είναι το νέο επίδομα γέννας ύψους 2 χιλιάδων ευρώ που θα χορηγείται σε δύο δόσεις, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαλίδου.

Η υφυπουργός Εργασίας διευκρίνισε ότι από το επίδομα αποκλείεται μόνο το 1%, των πιο ευκατάστατων Ελλήνων. Ανέφερε επίσης ότι και το επίδομα παιδιού θα είναι πλέον αφορολόγητο σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε από την Βουλή την περασμένη εβδομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ζήτησε μόνη της την άρση της ασυλίας της από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα
«Στη χώρα καταγωγής μου, την Ελλάδα, έχει κατατεθεί αγωγή εναντίον μου από πολιτικούς αντιπάλους. Είμαι απολύτως βέβαιη ότι οποιαδήποτε αμερόληπτη δικαστική εξέταση θα αποδείξει αδιαμφισβήτητα την αθωότητά μου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ