Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Οι δράστες του «χτυπήματος» έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν

Στην επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου στου Παπάγου αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε νέες δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης (27.06.24).

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι οι δράστες της επίθεσης έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν.

Ο ίδιος ανέφερε ότι 1.000 αστυνομικοί της ΟΠΚΕ περιπολούν μέρα και νύχτα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και καταπολεμούν την εγκληματικότητα.

Δήλωσε δε ότι υπάρχει σημαντική ενίσχυση της Αστυνομίας στην Αθήνα με 800 αστυνομικούς που έρχονται από την περιφέρεια και 400 στη Θεσσαλονίκη, ενώ επιστρέφουν 500 αστυνομικοί από αποσπάσεις.

Ανέφερε ότι πλέον και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ θα βεβαιώνουν παραβάσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμεροφοβία. Πρόσθεσε ότι υπάρχει πρόταση της αστυνομίας προκείμενου σε συνεργασία της κυβέρνησης με την περιφέρεια και τους δήμους να αποφασισθεί πού θα μπουν.

Σημείωσε επίσης ότι είναι σε εξέλιξη διαγωνιστική διαδικασία για τις κάμερες σώματος σε αστυνομικούς που επιχειρούν καθημερινά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διεθνής αντίκτυπος για το ελληνικό age ban στα social media σε παιδιά, χιλιάδες δημοσιεύματα από ΗΠΑ και Βρετανία μέχρι Αυστραλία και Ινδία
Το Politico και το BBC στέκονται και στην επιστολή Μητσοτάκη προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για καθιέρωση ευρωπαϊκής ηλικίας ψηφιακής ενηλικίωσης στα 15 έτη
Κινητά τηλέφωνα - Οικογένεια
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνυπογράφει τη δήλωση ευρωπαίων ηγετών για τη Μέση Ανατολή: Στόχος η διαπραγμάτευση ενός διαρκούς τερματισμού του πολέμου
Με κοινή δήλωσή τους για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, την οποία συνυπογράφει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ευρωπαίοι ηγέτες...
Μητσοτάκης
«Πόλεμος» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με φόντο τις δηλώσεις της Σώτης Τριανταφύλλου: «Η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να κάνει μαθήματα περί θεσμικών ορίων»
Το σχόλιο της συγγραφέως για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ λειτούργησε ως πυροκροτητής στη νέα αντιπαράθεση για ζητήματα κράτους δικαίου και θεσμικής εκτροπής
Μαρινάκης, Τριανταφύλλου, Ανδρουλάκης
17