Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μιχαλολιάκος: «Δεν έκανα καμία απόπειρα αυτοκτονίας! Είμαι υγιής»

Μιχαλολιάκος
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης ήταν “καταπέλτης” για την Χρυσή Αυγή και τα ηγετικά της στελέχη, όπως οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς και άλλους.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, όπως όλα τα πολιτικά στελέχη του ναζιστικού μορφώματος, που είναι πια και με την βούλα της Ελληνικής Δικαιοσύνης εγκληματική οργάνωση, κρίθηκε ένοχος και για την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, κάτι που σημαίνει ποινή φυλάκισης από πέντε έως δεκαπέντε χρόνια.

Click4more: Χρυσή Αυγή: Ένοχοι για εγκληματική οργάνωση οι 50 από τους 65 κατηγορούμενους – Έτοιμη η ΕΛΑΣ για συλλήψεις – Όλο το χρονικό

Πλέον, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε την πρώτη του αντίδραση και διέψευσε σενάρια απόπειρας αυτοκτονίας του!

Δείτε τις αναρτήσεις του

 

Ανάρτηση έκανε και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, η οποία μεταδίδει και ολόκληρη την δήλωσή του, η οποία αναφέρει: “ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ twitter Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία … Απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου. Η καταδίκη ΟΛΩΝ των βουλευτών αποδεικνύει ότι η Δίωξη μας ήταν Ιδεολογική και πολιτική. Κρίμα! Γιατί στην δικη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζομαστε για τις Ιδέες μας. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ: Θα ρίξετε και αυτό το Τουίτερ; Τόσο πολύ φοβάστε τις Ιδέες; Είμαι υγιής. Ρουφιάνοι γράφουν ψέματα. Μη τους πιστεύετε”.

 

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις