Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μιχαλολιάκος: Ο φάκελος Δένδια είναι για τα πανηγύρια – Και φυλακή να μας βάλουν, θα είμαστε υποψήφιοι

Μιχαλολιάκος: Ο φάκελος Δένδια είναι για τα πανηγύρια – Και φυλακή να μας βάλουν, θα είμαστε υποψήφιοι

Τη δική της απάντηση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, έδωσε η Χρυσή Αυγή.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος έκαναν λόγο για “ψευδείς ειδήσεις”, ενώ αναφερόμενοι στις μαρτυρίες πρώην και νυν μελών της Χρυσής Αυγής που μίλησαν σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς, σχολίασαν ότι πρόκειται για “πληρωμένους ηθοποιούς που βγαίνουν στα κανάλια…”.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: “Ο φάκελος του Δένδια με τις 32 υποθέσεις είναι για τα πανηγύρια”, καθώς και ότι “ γίνεται αυτός ο βρώμικος πόλεμος, λόγω της τέραστιας δημοσκοπικής ανόδου της Χρυσής Αυγής, που δεν την περίμεναν”.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος επισήμανε, μεταξύ άλλων ότι “και φυλακή να μας βάλουν, εμείς θα είμαστε υποψήφιοι στις εκλογές”, καθώς και ότι “θα κριθούν όλα από την ελληνική δικαιοσύνη και εμείς θα απαντήσουμε. Δεν θα ισχύουν αυτά των δικτατόρων των δελτίων των 8 που λένε ό,τι θέλουν… Υποστήριξαν, ανάμεσα σε πολλά άλλα, ότι 7 μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε κατάστημα. Εμάς μας πήρε ήδη τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια και μας είπε ότι δεν ήταν χρυσαυγίτες και ότι είναι στη διάθεσή μας…”.

Επιπλέον, τόνισε: “Θέλουμε τα πολιτικά και συνταγματικά μας δικαιώματα ακέραια (…) Ελπίζω ότι σύντομα θα μας δοθεί η δυνατότητα ακόμα και από το εδώλιο του κατηγορουμένου να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε εγκληματική οργάνωση. Αλλά γι’ αυτούς το να είσαι εθνικιστής, είναι έγκλημα”.

Και συνέχισε: “Αν γινόντουσαν εκλογές σήμερα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα αν θα έπαιρναν το 25%. Είναι κυβέρνηση μειοψηφίας…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα συγκλονιστικά περιστατικά με χρυσαυγίτες στον Άρειο Πάγο – Σκοπός να κατηγορηθούν για κακούργημα – Όλος ο φάκελος στο NewsIt

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τον Παύλο Φύσσα λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί: “Με μισούνε ρε!”

Μαρτυρία σοκ πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής: “Ήθελαν νεκρό τον Φύσσα”!

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου καλεί δημοσιογράφους ως μάρτυρες για την Χρυσή Αυγή

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είσαι έτοιμος να πεθάνεις για την Αγία Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής;
Ντοκουμέντο: νυχτερινή άσκηση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής – Βίντεο

Δημοσκόπηση-φωτιά για τη Χρυσή Αυγή – Έχασε 2,5 μονάδες σε μια εβδομάδα

Μακρυά από μετανάστες το κελί του Γ. Ρουπακιά!

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε