Πολιτική

Μιχελογιαννάκης: Δεν ψηφίζω το Ασφαλιστικό – Η κυβέρνηση θα πέσει αν το φέρει

''Δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει Ασφαλιστικό νομοσχέδιο με τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών. Δεν το ψηφίζω'' ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, προειδοποιώντας πως η κυβέρνηση θα πέσει αν το φέρει στη Βουλή.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

”Ετοιμάζεσαι για νέα κωλοτούμπα;” ρώτησαν στο Mega τον Γ. Μιχελογιαννάκη για το ασφαλιστικό και εκείνος απάντησε με τον δικό του τρόπο.
”Δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει νομοσχέδιο με τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών. Δεν το ψηφίζω. Καλά θα κάνει ο Κατρούγκαλος αυτό το πράγμα αμέσως να το βελτιώσει. Στο μνημόνιο μια φορά μόνο ψήφισα γιατί ήθελα να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Και όταν έκανα την κωλοτούμπα που λέτε εσείς μιλούσαν για διαπραγμάτευση και παράλληλο πρόγραμμα. Άρα να εξαντλήσουμε τη διαπραγμάτευση και το παράλληλο”.

Αμέσως μετά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε πως ”η κυβέρνηση θα πέσει αν το φέρει, όχι αν δεν την ψηφίσουμε”.
Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοί του βουλευτές που δεν θα το ψηφίσουν.
”Αφήστε τους να πάνε Σαββατοκύριακο στις περιφέρειες και τότε θα δούνε. Τα Χριστούγεννα έκανα περιοδείες και είχα δει το κλίμα ποιο είναι. Ένα μήνα φωνάζω για τις εισφορές”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα διατηρηθούν ισχυροί οι ρυθμοί ανάπτυξης το 2026 χάρη στη δημοσιονομική μας πολιτική, περισσότερα θα πούμε στη ΔΕΘ – Τι είπε για την Τουρκία
«Δεν μπορούμε να φορτώνουμε στα παιδιά μας λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του
Συνεδρίαση υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου. Πέμπτη 30 Ιουλίου 2026 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI) 69
Παύλος Μαρινάκης: Όσα ακούσετε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, θα τα δείτε να γίνονται και πράξη
«Οι εκλογές πάνε για την άνοιξη του ‘27», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας: «Η πολιτική είναι ένας μαραθώνιος και, από τη φύση της, πάντα κρύβει απρόοπτα»
Παύλος Μαρινάκης
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9