Πολιτική

Μιχελογιαννάκης: Ναι, ήπια καφέ! Έχουμε και ανάγκες

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον έφεραν να έχει... αφήσει την απεργία πείνας για να πιει καφέ έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Και όπως είπε, πήγε όντως για καφέ γιατί έχει και... ανάγκες!

Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφυγε από το σημείο του Συντάγματος όπου έχουν στήσει τις σκηνές τους οι Σύροι πρόσφυγες που εδώ και μέρες κάνουν απεργία πείνας.

Όταν τα κανάλια τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν εκεί αλλά σε κοντινό καφέ, ανέβηκαν και τα σχετικά δημοσιεύματα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να απαντήσει με δήλωσή του, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως όντως πήγε για καφέ αλλά με το συντονιστικό των Σύρων ώστε να συζητήσουν για το τι θα πουν στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη δήλωσή του το καφενείο εξυπηρετεί με τις εγκαταστάσεις υγιεινής που διαθέτει, μιας και δεν υπάρχει άλλος χώρος για να καλυφθούν στοιχειώδεις ανάγκες!

Όλη η δήλωση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη

Επειδή σέβομαι τους εργαζόμενους των ΜΜΕ, οι οποίοι από το πρωί και υπό βροχή λογομάχησαν σε ποιο κανάλι να βγω πρώτα, διάλεξα να μη βγω σε καμία πρωινή εκπομπή, ώστε να μην μπω στη διαδικασία διαμάχης επιλογής ΜΜΕ.

Επειδή κακοδιάθετα site ανέφεραν ότι πίνω καφέ, τους πληροφορώ ότι, πράγματι, τώρα πίνω καφέ, μαζί με όλο το συντονιστικό των Συρίων, προσπαθώντας να συνθέσουμε τις απόψεις μας και να τις καταθέσουμε σε λίγο στον Υπουργό και στον Γ.Γ. Δημόσια Τάξης.

Είναι ντροπή όταν απειλούνται ανθρώπινες ζωές, να ποινικοποιείται η συνεδρίαση με καφέ και μάλιστα όταν το καφενείο βρίσκεται 5 μέτρα πιο κάτω από τις σκηνές μας και μας εξυπηρετεί με τις εγκαταστάσεις υγιεινής που διαθέτει, μιας και δεν υπάρχει άλλος χώρος για να καλυφθούν στοιχειώδεις ανάγκες

Γιάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 55
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σε τροχιά «απογείωσης» οι ελληνοαμερικανικές συνεργασίες – Προανήγγειλε επίσκεψη του Ρούμπιο στην Αθήνα
Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα μίλησε για «απογείωση» των διμερών συνεργασιών και γνωστοποίησε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοιλ 12