Πολιτική

Μογκερίνι προς ΗΠΑ: Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας

Μπορεί να ξεκίνησε την φράση της λέγοντας ότι η Ε.Ε. δεν βρίσκεται σε πόλεμο με κανέναν»” ωστόσο η ύπατη εκπρόσωπος της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι, έδειξε ότι η Ευρώπη δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια έναντι των κυρώσεων των ΗΠΑ.

“Κατ΄αρχάς, γνωρίζετε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν βρίσκεται σε πόλεμο με κανέναν. Δεν το θέλουμε…Και τούτου δοθέντος, η ΕΕ υπερασπίζεται σαφώς τα συμφέροντά της” ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει απάντηση από μέρους της Ε.Ε. στην επίθεση από τις ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιμένει ο Λαζαρίδης για τις ευθύνες Σημίτη στην κρίση των Ιμίων: «Δεν ανακαλώ τίποτα» απαντά στον Ανδρουλάκη
Στην αντεπίθεση ο Παύλος Χρηστίδης, επισημαίνοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ «κανείς δεν μπορεί να δεχθεί πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναπαράγει και αναμασά την τουρκική προπαγάνδα»
Μακάριος Λαζαρίδης 14
Ο Ανδρουλάκης καλεί Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη να τοποθετηθούν στα όσα είπε ο Λαζαρίδης για τα Ίμια: «Ντροπή, δεν υπάρχει γκριζάρισμα στο Αιγαίο»
Εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από βήματος της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Σφοδρή σύγκρουση Λαζαρίδη – Χρηστίδη στη Βουλή για τα Ίμια: «Οδηγήσατε τους τρεις ήρωες στον θάνατο» – «Να ανακαλέσει το “γκριζάρισμα” στο Αιγαίο»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε τον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ να κάνει μια αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σημίτη εκείνες τις κρίσιμες ημέρες του 1996 
Μακάριος Λαζαρίδης
8