Πολιτική

“Μονομαχία” στο twitter Μουρούτη – Παππά για τα χρέη ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί το πινγκ πονγκ μηνυμάτων να είχε αιτία το debate και την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα αλλά ο Γιώργος Μουρούτης και Νίκος Παππάς διασταύρωσαν τα ξίφη τους μέσω twitter για τα χρέη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet από τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, που σχολίασε πως «ο Τσίπρας δεν απάντησε για τα δάνεια του κόμματός του, όπου ζήτησε το λόγο επί προσωπικού!».

Ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρας, Νίκος Παππάς, δεν άφησε αναπάντητη την… πρόκληση. «Χρωστάμε 8 εκατομμύρια, χρωστάτε 140» είπε.

Νέο tweet από τον Γιώργο Μουρούτη, που απάντησε στον “αντίπαλό” του πως “Εμείς τα εξοφλούμε αγαπητέ. Και δεν βρίζουμε υποκριτικά τους πάντες…”.

“Να είστε βέβαιος ότι θα τα εξοφλήσετε. Αυτά δεν παίρνουν διαγραφή”, ήρθε το νέο tweet από τον Νίκο Παππά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ευρωπαίος Αλέξης Τσίπρας – Τα ξεσπάσματα για ανεργία, ύφεση και λιτότητα – Ζήτησε από τον Γιούνκερ εξηγήσεις για τις Κάννες και πήρε μόνο… σιωπή!

Τσίπρας κατά Γιούνκερ: Με ποιο δικαίωμα μιλούσατε παρασκηνιακά για την αντικατάσταση Παπανδρέου

Η πρώτη ευρωτηλεμαχία με Έλληνα πολιτικό – Ποιος έκλεψε τις εντυπώσεις στο debate και τα “καρφιά” των υποψηφίων

Το συγκινητικό μήνυμα στο φινάλε του debate: “Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας”

Φερχόφστατ σε Τσίπρα: “Οι δημόσιες τράπεζες στην Ελλάδα έδιναν δάνεια στα κόμματα και στο δικό σας”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
9
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26