Πολιτική

Μωραΐτης για Κασσελάκη: Οι σιχαμένοι τον πέταξαν με τις κλωτσιές και τον λένε και Τραμπ των Βαλκανίων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να υπερασπιστεί τον Στέφανο Κασσελάκη έσπευσε ακόμη μια φορά ο Νίκος Μωραΐτης. Με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), ο γνωστός στιχουργός καταφέρεται ξανά εναντίον των εσωκομματικών αντιπάλων του «έκπτωτου», πλέον, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισε και η Πολιτική Γραμματεία, το βράδυ της Πέμπτης (12.09.2024).

«Τον έδιωξαν με τις κλωτσιές και τώρα τον λένε Τραμπ των Βαλκανίων» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μωραΐτης στην ανάρτηση που έκανε στο Χ υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε σχέση με τα περί Τραμπ, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε καταγγείλει, νωρίτερα, μέσω Facebook, «απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!», καλώντας «τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας».

Στη δική του ανάρτηση στο Χ, ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, χρησιμοποίησε υβριστικό χαρακτηρισμό για τους εσωκομματικούς αντιπάλους του πρώην, πια, προέδρου, ο οποίος καθαιρέθηκε μόλις 11 μήνες μετά την εκλογή του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Φοβεροί είναι…

Τον πέταξαν με τις κλωτσιές από το γραφείο του ενώ δεν εξέπεσε, και τώρα τον λένε Τραμπ των Βαλκανίων που θέλει να εισβάλει στο Καπιτώλιο.

Είναι τόσο σιχαμένοι που σε αναγκάζουν να τον υπερασπιστείς ακόμα αν δε θέλεις».

Υπενθυμίζεται ότι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε εκτάκτως, το βράδυ της Πέμπτης επικύρωσε την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη από το αξίωμά του, με 17 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά, αυτή της Θεοδώρας Τζάκρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 5
Τα μαζεύει ο Φρέντι Μπελέρης μετά τις αντιδράσεις: Ανακαλώ τα όσα είπα για τον Κασιδιάρη, η αποστροφή μου ήταν άστοχη
«Αυτή είναι και η διαχρονική στάση μου: να στέκομαι απέναντι σε αντιλήψεις και πρακτικές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες και να δίνω μάχες ώστε οι συμπολίτες μας να μην παρασύρονται σε επικίνδυνα μονοπάτια»
O Φρεντι Μπελέρης 159
Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επενδύσεις και Κυπριακό στην ατζέντα – Με μηνύματα προς την Τουρκία η ομιλία στον ΟΗΕ
Ο Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενη χώρα εγκατάστασης των περιφερειακών δραστηριοτήτων διεθνών εταιρειών, με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τα στελέχη τους
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: Ο Μπελέρης εκθειάζει τον Κασιδιάρη και ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη συναντήθηκε με συνομιλητή του
Το ΠΑΣΟΚ ζητά από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αποδοκιμάσει δημοσίως τον ευρωβουλευτή της Φρέντι Μπελέρη
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης 6
Παύλος Μαρινάκης: «Προφανώς και μας καλύπτουν οι εξηγήσεις Πλεύρη για την υπόθεση Μαζωνάκη» – Δεν ζητάμε άδεια για μείωση ΕΦΚ
Ο Παύλος Μαρινάκης απέρριψε την ερμηνεία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως απαιτείται ευρωπαϊκή άδεια για τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα
Παύλος Μαρινάκης