Πολιτική

Μουζάλας: Απαράδεκτη η συνάντηση Κουρουμπλή με Αμβρόσιο

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο ο Γιάννης Μουζάλας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Μουζάλας, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, τόνισε χαρακτηριστικά πως το γεγονός αυτό αποτελεί προσβολή για όλους και για τον κ. Κουρουμπλή.

«Αυτή η συνάντηση είναι απαράδεκτη, είναι μία συνάντηση προσβολή προς τον δημοκρατικό κόσμο. Δεν ξέρω γιατί και πως του ξέφυγε του κ. Κουρουμπλή»,ανέφερε ο κ. Μουζάλας μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Αυτή η συνάντηση προσβάλει όλους μας, προσβάλλει και τον κ. Κουρουμπλή», πρόσθεσε ο κ. Μουζάλας, ενώ στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στο κίνδυνο ανόδου της ακροδεξιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αντώνης Σαμαράς προαναγγέλλει νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει – Η ομιλία στο Ηράκλειο
Η σημερινή εικόνα Τσίπρα-Μητσοτάκη θυμίζει το στίχο από το τραγούδι του Μηλιώκα: “πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ”
Αντώνης Σαμαράς
138