Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Μουζάλας για φράχτη στον Έβρο: «Θα ήθελα να έχουμε την ίδια χαρά όταν έπεφτε το τείχος του Βερολίνου»

Μουζάλας για φράχτη στον Έβρο: «Θα ήθελα να έχουμε την ίδια χαρά όταν έπεφτε το τείχος του Βερολίνου»

Μία δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί έκανε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας για τον φράχτη στον Έβρο, την ώρα που η πολιτική αντιπαράθεση για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο ολοένα και «φουντώνει».

Ειδικότερα, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο Status fm και αναφερόμενος στον φράχτη του Έβρου, ο Γιάννης Μουζάλας δήλωσε σχετικά πως «θα ήθελα να έχουμε την ίδια χαρά όταν έπεφτε το τείχος του Βερολίνου».

«Ο φράχτης είναι εργαλείο, σημασία έχει πως τον χρησιμοποιείς. Εγώ δεν θα ήθελα να υπάρχουν φράχτες. Θα ήθελα να έχουμε την ίδια χαρά όταν έπεφτε το τείχος του Βερολίνου», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Εάν δεν υπάρχουν νόμιμοι οδοί, τότε οι φράχτες θα καθυστερούν λίγο (σ.σ. τις μεναστευτικές ροές), και θα λειτουργούν όπως τα μπλοκαρισμένα ρέμματα και τα ποτάμια στις πόλεις που όταν μπλοκάρουν υπερχειλίζουν και φωνάζουμε», υποστήριξε ακόμη ο κ. Μουζάλας.

Μουζάλας για ναυάγιο στην Πύλο: «Πολιτικό έγκλημα με συναυτουργό τη ΝΔ»

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Μουζάλας χαρακτήρισε «πολιτικό έγκλημα» της Ευρώπης το ναυάγιο στην Πύλο «με συναυτουργό τη ΝΔ», ισχυριζόμενος πως η πολιτική της αποτροπής που ακολουθεί, δηλαδή να μην έρχονται οι μετανάστες στην Ελλάδα, τους οδηγεί στο να αναζητούν μη νόμιμες διόδους.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη του Γιάννη Μουζάλα στο Status fm και την παραπάνω δήλωσή του για τον φράχτη στον Έβρο στο 24:32.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις