Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μουλόπουλος για ΔΟΛ: Με το ζόρι, κανείς δε σώνεται! [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αινιγματικές οι δηλώσεις του Βασίλη Μουλόπουλου, σχετικά με την τύχη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει αναλάβει την επιχείρηση “διάσωσης” του γνωστού ομίλου, μιλώντας στο Korinthos.tv, σημειώνει πως “είναι πολύ δύσκολο να σωθεί ο ΔΟΛ”.

Ο Βασίλης Μουλόπουλος, τονίζει χαρακτηριστικά: “Εγώ δεν ενεργώ καθ’ υπόδειξη του Τσίπρα. Νιώθω έκπληκτος που έχω γίνει το πρόσωπο της ημέρας. Είναι πολύ δύσκολο να σωθεί ο ΔΟΛ. Για να σωθεί κάτι, πρέπει να θέλει και το ίδιο. Ο μύθος του βάτραχου με τον Σκορπιό είναι χαρακτηριστικός. Με το ζόρι κανείς δεν σώνεται.”

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Ψυχάρης, με κείμενό του στο πρωτοσέλιδο του “Βήματος της Κυριακής” που τιτλοφορείται “Νέα εποχή”, μοιάζει κάπως πιο αισιόδοξος. Αναφέρει συγκεκριμένα: “Το Βήμα” εισέρχεται από σήμερα σε μια νέα περίοδο, η οποία θα φέρει μεταβολές στο περιεχόμενο και στη διάταξη της ύλης του. Πρόκειται για αλλαγές που συνδυάζονται με πολλαπλασιασμό των υπηρεσιών έντυπου και ηλεκτρονικού περιεχομένου. “Το Βήμα”, έτσι, επιβεβαιώνει και ενισχύει τη θέση του – πρώτο στη μάχη των ιδεών και πρώτο στη μάχη των ειδήσεων”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε