Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπακογιάννη από Κομοτηνή: “Γελοίος” ο Καμμένος [vid]

Μπακογιάννη από Κομοτηνή: “Γελοίος” ο Καμμένος [vid]
Φωτογραφία: inkomotini

Στις εξελίξεις για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε ομιλία της στην Κομοτηνή, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση οτι δεν έχει ενιαία θέση για το θέμα. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν μπορεί άλλα να λέει ο υπουργός εξωτερικών και άλλα να λέει ο υπουργός αμύνης, όσο γελοίος κι αν είναι”.

Υποδοχή με… τσίπουρα!

Την Ντόρα Μπακογιάννη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ενθουσιασμένη από την υποδοχή που της επιφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής της Θράκης.

Ο κ. Τσαλικίδης παρουσίασε στην κ. Μπακογιάννη σειρά προτάσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη του τόπου, τονίζοντας ειδικώς τη σημασία του πρωτογενούς τομέα για την περιοχή.

Στη συνάντηση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Διοίκησης ΑΜ-Θ Ιμπράμ Αχμέτ, ο τέως βουλευτής και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, και ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης της ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης.

Ευχόμενος καλή χρονιά στην κ. Μπακογιάννη ο κ. Τσαλικίδης, της προσέφερε τσίπουρο Μαρώνειας και της δώρισε αναμνηστικό λεύκωμα με τις φυσικές ομορφιές της Ροδόπης, ενώ με μια αναμνηστική πλακέτα της εξέφρασε την επιθυμία να υπάρξει σύντομα εκ νέου συνάντησή τους.

Πηγή: inkomotini

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις