Πολιτική

Μπακογιάννη: Εμένα δεν θα με σταματήσει κανείς από το να πάω στην Κρήτη (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αυτή τη φράση απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη όταν το πρωί της Δευτέρας (29.03.2021) ρωτήθηκε αν θα πάει το Πάσχα στην Κρήτη κι αν θα έχει επιτραπεί έως τότε η μετακίνηση από νομό σε νομό.

«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την παρουσία της στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ και απαντώντας σε ερώτηση για το αν φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό.

«Πρώτα ο Θεός, θα πάμε» συμπλήρωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ερώτηση για το… Πάσχα στο χωριό και αναρωτήθηκε αν «το να πάει κάποιος στο χωριό του και να ψήσει έξω δεν είναι πολύ ασφαλέστερο από να μαζευτούν 10 άτομα μέσα σε ένα σπίτι στην Αθήνα;».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 05:20 του βίντεο 

  

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την άποψη πως «δεν υπάρχει αλυσίδα να κρατήσει μέσα» παιδιά ηλικίας 17, 18 ή 19 ετών και έφερε ως παράδειγμα το Πάρκο Ελευθερίας που χθες Κυριακή (28.03.2021) ήταν γεμάτο νέους ανθρώπους και «δεν έβλεπες ένα κομμάτι γκαζόν».

«Η δική μου άποψη είναι ότι λελογισμένα και με μέτρα μπορούμε να ανοίξουμε και να είμαστε ασφαλέστεροι. Από προσωπική εμπειρία νιώθω ότι δεν κρατιέται ο κόσμος, ότι και να του πούμε. Οι νέοι άνθρωποι ιδιαίτερα, έχουν χάσει έναν χρόνο από τη ζωή τους», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και έφερε ως παράδειγμα τα… έγγονια της που «πηδάνε στον έναν καναπέ και ξαναπηδάνε στον ίδιο καναπέ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ: «Ζητά νέα τετραετία για όσα δεν έκανε, ημίμετρα και ακοστολόγητες υποσχέσεις»
Σφοδρή επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη στον πρωθυπουργό μετά τις εξαγγελίες στη Θεσσαλονίκη - «Η αντίστροφη μέτρηση για την ήττα της ΝΔ έχει αρχίσει»
ΠΑΣΟΚ, ΓΡΑΦΕΙΑ
Τα μέτρα της ΔΕΘ σε δύο λεπτά: Από τον επενδυτικό λογαριασμό για τα νεογέννητα και το «Σπίτι μου 3» έως και τον κατώτατο των 1.000 ευρώ
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κωδικοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Τις επόμενες μέρες η εξειδίκευση των παρεμβάσεων
Μητσοτάκης, 90ή ΔΕΘ
Οι σπόντες Μητσοτάκη κατά Τσίπρα με ένα τραγούδι: «Ωραία που τα λες, μα έλα που σε ξέρω»
Ο πρωθυπουργός έθεσε και το πολιτικό διακύβευμα της «τρίτης τετραετίας», τονίζοντας ότι «δεν ονειρεύομαι μία από τα ίδια, αλλά μία χώρα που θα γίνεται καλύτερη και μαζί της θα γινόμαστε όλοι μας καλύτεροι».
Κυριάκος Μητσοτάκης
7