Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπακογιάννη προς “κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη”: Η μήνυση επανακατατίθεται!

Μπακογιάννη - Καμμένος

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν άφησε να πέσει κάτω η νέα επίθεση Καμμένου καταθέτοντας μήνυση εναντίον του και θυμίζοντας ότι δεν έχει πλέον ασυλία.

Φαίνεται πως η Ντόρα Μπακογιάννη έχει βάλει σκοπό της να κάνει την φράση “κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη” συνώνυμη -τουλάχιστον στο λεξιλόγιό της- του… Πάνου Καμμένου.

Αυτό φαίνεται από το νέο tweet που απευθύνεται στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας χωρίς να τον κατονομάζει. Η βουλευτής της ΝΔ έγραψε: “Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών”.

Αφορμή για την ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν η νέα επίθεση που δέχθηκε από τον Πάνο Καμμένο, που την χαρακτήριζε “κομματάρχη του Ερντογάν”.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φορά που η Ντόρα Μπακογιάννη χρησιμοποίησε τον όρο “κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη” για τον Πάνο Καμμένο ήταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2018, όταν ο Πάνος Καμμένος κρύφτηκε -κατά την βουλευτή της ΝΔ- πίσω από την ασυλία του για να αποφύγει αγωγή εναντίον του.

Την δήλωση είχε κάνει στον ΣΚΑΙ και μάλιστα όταν στον τίτλο μπήκε μόνο η φράση «κότα τρίλειρη ο Καμμένος», η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε… διόρθωση. «Σας παρακαλώ να τη βάλετε όλη την πρόταση. Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» είπε η πρώην υπουργός.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 02:10 του βίντεο

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις