Πολιτική

Μπακογιάννη στο Live News για Λιγνάδη: Επικοινωνιακό φάουλ από την Μενδώνη

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η κα Μπακογιάννη μίλησε για μια «αποκρουστικότατη υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας που ήρθε στο φως μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου». Μίλησε επίσης και για τους χειρισμούς της υπόθεσης από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. 

«Αυτό», είπε, «θα οδηγήσει τόσο τον κ. Λιγνάδη όσο και άλλους στην δικαιοσύνη. Το μήνυμα πρέπει να είναι ότι όλη η κοινωνία πρέπει αν είναι απέναντι σε τέτοιες πράξεις και ότι στηρίζει τα θύματα και είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει άλλα τέτοια φαινόμενα στο μέλλον. Θα χρειαστεί να κάνουμε προσαρμογές στο δίκαιο που έχουμε στην Ελλαδα και αυτες οι προσαρμογές πρέπει να γίνουν εν ψυχρώ. Στο θέμα βιασμών ανηλίκων και παραγραφής έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε». 

Επικοινωνιακό φάουλ από την Μενδώνη

Για το θέμα του χειρισμού και όσον αφορά την κα Μενδώνη είπε: «ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι κανένας δεν γνώριζε την δράση του κ. Λιγνάδη εκτός από έναν στενό κύκλο. Όταν το άκουσα έπεσα από τα σύννεφα. Το να κατηγορεί κανένας την κα Μενδώνη ότι ήξερε ένα τέτοιο πράγμα είναι βλακώδες. Δεν είναι δυνατόν κανένας να σκεφτεί ότι μπορεί να είχε γνώση και να έχει διευθυντή τον κ. Λιγνάδη. Επικοινωνιακά δεν το χειρίστηκε καλά. Ούτε οι δηλώσεις ήταν σωστές». 

Και συνέχισε: «Αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα αφού προσπαθεί να το κομματικοποιήσει με άθλιο τρόπο. Είναι κρίμα και άδικο αυτό που κάνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υπουργό την κα Κονιόρδου μια εξαιρετική ηθοποιό. Μπορώ εγώ ποτέ να διανοηθώ ότι η κα Κονιόρδου ήξερε κάτι; Δεν θα το επέτρεπα στον εαυτό μου. Η κα Μενδώνη έπρεπε να περιμένει μια επώνυμη και έγγραφη καταγγελία. Αυτό και έκανε. Η γνώμη μου είναι ότι η κα Μενδώνη έχει προσφέρει πολλά στο υπουργείο Πολιτισμού. Έκανε επικοινωνιακό φάουλ. Αλλά ως προς την δράση της δεν μπορεί κανείς να της προσάψει κάτι». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες της Κρήτης θα συναντηθούν στις 17:00 με τον Κωστή Χατζηδάκη στην Αθήνα
Στη συνάντηση που θα έχουν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Κωστή Χατζηδάκη θα είναι παρών και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας
Αγρότες έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης
Νίκος Ανδρουλάκης: Το «σκληρό ροκ» κατά της κυβέρνησης για τους αγρότες και το «καρφί» για τον Τσίπρα
«Μπορούμε να συνεννοηθούμε όταν υπάρχει κοινή κατεύθυνση», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «δεν υπάρχουν Μεσσίες, υπάρχουν οράματα, προγράμματα και σχέδια»
Νίκος Ανδρουλάκης