Πολιτική

Μπακογιάννης «έσφαξε με το βαμβάκι», Ακρίτα του ζήτησε δημοσίως συγγνώμη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Έλενα Ακρίτα, μετά την -επιεικώς ατυχέστατη- ανάρτησή της για τον εμβολιασμό του δημάρχου Αθηναίων, τού ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, ενώ νωρίτερα ο Κώστας Μπακογιάννης είχε φροντίσει να της απαντήσει «με το γάντι».

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, 16 Μαΐου του 2021, με την Έλενα Ακρίτα να αναρτά την φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη από τον εμβολιασμό του με Astrazeneca και να αφήνει υπονοούμενα πως το εμβόλιο δεν… του έγινε ποτέ, μιλώντας για καπάκι στην σύριγγα, αλλά και στηλιτεύοντας την νοσοκόμα επειδή δεν φορούσε γάντια.

Στα social media επικράτησε… κόλαση, με πολλούς να κατακρίνουν την δημοσιογράφο για την ανάρτησή της, ενώ και επώνυμοι γιατροί μπήκαν στο «παιχνίδι» και εξήγησαν τόσο το ότι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία δεν είναι… καπάκι, όσο και το γιατί οι νοσοκόμες δεν χρειάζεται να φορούν γάντια κατά τους εμβολιασμούς.

Κι ενώ η «φωτιά» φούντωνε, η Έλενα Ακρίτα κατάλαβε προφανώς πως η ανάρτησή της ήταν άστοχη και ζήτησε συγγνώμη δημοσίως μέσω Facebook από τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη» έγραψε συγκεκριμένα σε νέα της ανάρτηση το πρωί της Τρίτης, 18.05.2021.

Δείτε την

Της είχε ήδη απαντήσει ο Μπακογιάννης με… αδιαφορία

Το πρωί, επίσης, ο δήμαρχος Αθηναίων σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, και απάντησε: «Υπήρξαν κάποια σχόλια όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: «Έχουμε την πιο διεφθαρμένη και άδικη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από τον πρόεδρο της ΕΛΑΣ στη συνέντευξή του στο TRT - Η παραδοχή για τη μεσαία τάξη, οι καταγγελίες για το δημόσιο χρήμα και οι προτάσεις για αναδιανομή, ενέργεια και παραγωγική ανασυγκρότηση
Ο Αλέξης Τσίπρας
Νίκος Παππάς: «Καλούμε τη νεολαία να βγει στον δρόμο» – «Οι μαζικές διαδηλώσεις είναι ανάσα για τη δημοκρατία»
Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ συνδέει το κύμα κινητοποιήσεων στην Ευρώπη με το αυξημένο κόστος ζωής και ζητά μαζική συμμετοχή, μακριά από περιστατικά βίας
Νίκος Παππάς, ΣΥΡΙΖΑ 13
Τσίπρας: «Υπ’ αριθμόν ένα παράγοντας αποσταθεροποίησης ο Μητσοτάκης» – Αιχμές για το αδιέξοδο της νέας γενιάς
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΕΛΑΣ περιέγραψε την πρόθεσή του να επικοινωνήσει με πολίτες, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να ακούσει τις εμπειρίες και τις αγωνίες τους
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ