Πολιτική

Μπακογιάννης: Με φωτογραφία των θυμάτων του Κουφοντίνα σχολίασε την πρωτοχρονιάτικη άδεια στον “Λουκά” της 17Ν

Μία φωτογραφία των θυμάτων του Δημήτρη Κουφοντίνα - ανάμεσα στα οποία και του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη - ανάρτησε στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης. Αφορμή η 5η κατά σειρά άδεια που δόθηκε στον “Λουκά” της 17Ν.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έβαλε και μία δηκτική λεζάντα στην οποία αναφέρει ότι ο “Λουκάς” της 17Ν θα περάσει μία χαρά.

“Τα θύματα του Κουφοντίνα δεν θα κάνουν πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους. Αυτός όμως πήρε εξαήμερη άδεια και θα περάσει μια χαρά…” έγραψε στο facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg για το λιμάνι του Πειραιά: Με τις ΗΠΑ έχουμε υπογράψει αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες χωρίς να αμφισβητούμε επενδύσεις του παρελθόντος
«Έχουμε ήδη υπογράψει συμφωνίες που αποδεικνύουν ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε αμοιβαία επωφελείς ρυθμίσεις χωρίς να αμφισβητούμε τις επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν και των οποίων η δομή πρέπει να γίνει σεβαστή»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόβλημα με το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία είναι η παραχώρηση εδαφών – Η Ελλάδα γίνεται ενεργειακός κόμβος
«Η Ελλάδα έχει κάνει αξιοσημείωτη επιστροφή, παράγει πρωτογενή πλεονάσματα, το χρέος βελτιώνεται, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι υψηλότερος κι έχουμε αποδείξει ότι η κρίση ανήκει στο παρελθόν»
O Κυριάκος Μητσοτάκης 17