Πολιτική

Μπακογιάννης: “Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε! Πάρτε το χαμπάρι”

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, με δήλωσή του αναφέρεται στην καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων κατά την διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης.

Με αφορμή την επιδρομή κουκουλοφόρων σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», Νίκος Μακρόπουλος, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε την εξής δήλωση:

[read4more]

«Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική.

Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι».

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων έκανε καταδρομική επίθεση σε σημείο επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου γινόταν προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον Κώστα Μπακογιάννη, κ. Νίκου Μακρόπουλου.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα, ενώ έσπασαν και το αυτοκίνητο του Νότη Μηταράκη, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μάλιστα, σε παρακείμενο ξενοδοχείο πραγματοποιούσε ομιλία και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά και αν σημειώθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις από τις Αρχές.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

epithesi siggrou epithesi siggrou epithesi siggrou epithesi siggrou

Η προαναγγελία της εκδήλωσης

Για την εκδήλωση είχε αναρτηθεί και σχετική ενημέρωση σε διάφορα sites, σύμφωνα με την οποία ένας εκ των ομιλητών θα ήταν και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ χαιρετισμό ήταν προγραμματισμένο να απευθύνει και ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε την

makropoulos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 33