Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπακογιάννης: “Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε! Πάρτε το χαμπάρι”

Μπακογιάννης
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, με δήλωσή του αναφέρεται στην καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων κατά την διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης.

Με αφορμή την επιδρομή κουκουλοφόρων σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», Νίκος Μακρόπουλος, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε την εξής δήλωση:

«Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική.

Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι».

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων έκανε καταδρομική επίθεση σε σημείο επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου γινόταν προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον Κώστα Μπακογιάννη, κ. Νίκου Μακρόπουλου.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα, ενώ έσπασαν και το αυτοκίνητο του Νότη Μηταράκη, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μάλιστα, σε παρακείμενο ξενοδοχείο πραγματοποιούσε ομιλία και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά και αν σημειώθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις από τις Αρχές.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Η προαναγγελία της εκδήλωσης

Για την εκδήλωση είχε αναρτηθεί και σχετική ενημέρωση σε διάφορα sites, σύμφωνα με την οποία ένας εκ των ομιλητών θα ήταν και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ χαιρετισμό ήταν προγραμματισμένο να απευθύνει και ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε την

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις