Πολιτική

Μπάμπης Παπαδημητρίου για Βασίλη Κικίλια: «Δεν έχω ακούσει υπουργό να μιλά τόσο απαίσια»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην κόντρα του με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στο OPEN. 

«Δεν έχω ακούσει υπουργό να μιλά τόσο απαίσια», είπε για τον Βασίλη Κικίλια ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, προσθέτοντας ότι «ήταν απίθανο πράγμα! Να έχεις έναν άνθρωπο τόσο θυμωμένο να μιλάει τόσο απαίσια, τόσο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και τον εαυτό του».

Στη συνέχεια, επανέλαβε ότι ο Βασίλης Κικίλιας έφτασε κοντά στο να του επιτεθεί, τονίζοντας: «Φτάσαμε περίπου αυτό, όταν ένας συνάδελφος χρειάστηκε να έρθει δίπλα μας, γιατί αντιλήφθηκε τη βία που εξέπεμπε η όλη κατάσταση. Ήταν απαράδεκτο! Εγώ προσπαθώ να το ξεχάσω».

Μεταξύ άλλων, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δήλωσε: «Η συμπεριφορά αυτή εμένα δεν με εξέπληξε απλώς, αλλά μου δημιούργησε ερωτηματικά. Αν ένας άνθρωπος, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει καταστροφές και όχι οτιδήποτε, είναι τόσο εύκολος στον θυμό, είναι τόσο εύκολος στο να συγκρουστεί με έναν τέτοιο τρόπο, τι θα κάνει απέναντι στις δυσκολίες;».

«Αν ήθελα να πω κάτι εναντίον του, δόξα τω Θεώ, έχω πάμπολλες ευκαιρίες και περιπτώσεις, δεν θα το έλεγα με αυτόν τον τρόπο», σημείωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τον Βασίλη Κικίλια, στον οποίο είχε αναφερθεί ως «υπουργό – μπασκετμπολίστα».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε την εν λόγω φράση για τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, ορμώμενος από την πρόσφατη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανο Κασσελάκη, με τον μπασκετμπολίστα, Νίκο Παππά.

Τέλος ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέφερε: «Η αντίδρασή σου πρέπει να είναι αναλογική. […] Δυστυχώς, είναι χειρότερα απ’ ό,τι τα περιέγραψα. […] Μία συγγνώμη δείχνει έναν άνθρωπο που έχει καταλάβει το λάθος του, μέχρι στιγμής δεν την έχουμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Αγρυπνούμε, αλλά δεν ανησυχούμε – Θα απαντήσουμε στις προκλήσεις από θέση ισχύος»
Υποστήριξε ότι η μεγάλη αλλαγή των τελευταίων ετών είναι πως πλέον η Αθήνα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Άγκυρα καλείται να αντιδρά στις ελληνικές πρωτοβουλίες
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό: Από 1η Σεπτεμβρίου η μείωση τιμών και στα σχολικά είδη – Δεν συζητάμε τίποτα άλλο με την Τουρκία εκτός από υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ
«Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε τους άξονες της οικονομικής πολιτικής για το 2027 και τον Οδικό Χάρτη της πατρίδας μας προς το 2030» τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
188