Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Χάρηκα με την μπόμπα που έφαγε Σουλεϊμανί [video]

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Χάρηκα με την μπόμπα που έφαγε Σουλεϊμανί [video]

Σάλο έχει “επίθεση” από τον προκαλέσει μια δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου για την δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί.

Μιλώντας στην εκπομπή “10” της ΕΡΤ, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέφερε πως χάρηκε με την “μπόμπα που έριξαν στον Σουλεϊμανί”.

Αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ ρώτησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Ρήγα αν χάρηκε για την δολοφονία του Ιρανού στρατηγού. Όταν αυτός απάντησε πως όχι, τότε ο κ. Παπαδημητρίου είπε “καλά κι εγώ δεν είμαι υπέρ, αλλά μπορεί κάπου μέσα μου να το χάρηκα”.

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνες δηλώσεις

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ είναι επικίνδυνες και αδιανόητες για Έλληνα βουλευτή.

“Οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σχετικά με την εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί είναι επικίνδυνες. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο να επιχαίρει δημοσίως Έλληνας βουλευτής για την εκτέλεση κρατικού αξιωματούχου θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη διεθνή εικόνα και το ρόλο της χώρας στην περιοχή.

Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης- ο οποίος αποτελεί τον μόνο ευρωπαίο ηγέτη που επιδοκίμασε την εκτέλεση Σουλεϊμανί – οφείλει άμεσα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση, η συγκεκριμένη δήλωση εκφράζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του και το ύφος με το οποίο εκφράζεται σε τόσο λεπτά θέματα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις