Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

«Μπαρούτι» η Μεγαλοοικονόμου! «Άντε μη μπουμπουνίσω ό,τι να ‘ναι!»

«Μπαρούτι» η Μεγαλοοικονόμου! «Άντε μη μπουμπουνίσω ό,τι να ‘ναι!»
Φωτογραφία InTime News

Μια… ωραία ατμόσφαιρα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον άγριο καυγά που είχαν χθες (13.03.2019) η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου με την Αννέτα Καββαδία.

Τα όσα της είπε η Αννέτα Καββαδία κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους, ενόχλησαν εντονότατα τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που σήμερα σε πηγαδάκι στο καφενείο της Βουλής φρόντισε να εκφράσει σαφέστατα αυτή τη δυσαρέσκειά της.

«Άντε μη μπουμπουνίσω το ψηφοδέλτιο με ό,τι να ‘ναι σήμερα» φέρεται να είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «προειδοποίηση» που είχε… εκτοξεύσει και το απόγευμα της Τετάρτης στην επεισοδιακή συνεδρίαση υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εξέφρασε και παράπονα πως κανείς από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μπροστά στον καυγά της με την Αννέτα Καββαδία, δεν την υποστήριξε.

Ο καυγάς

Ο καυγάς ανάμεσα στην Αννέτα Καββαδία και τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε όταν η πρώτη εγκάλεσε τη δεύτερη για την παρουσία της στα τηλεοπτικά πάνελ και κυρίως για τις εμφανίσεις στον ΣΚΑΙ, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κηρύξει εμπάργκο.

Η φράση της Αννέτας Καββαδία «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle» προκάλεσε την «έκρηξη» της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, που σήκωσε το γάντι και απάντησε: «Γιατί με φωτογραφίζεις; Έχω ψηφίσει και ως ανεξάρτητη νομοσχέδια ΣΥΡΙΖΑ που ήταν και δύσκολα. Δεν παρέδωσα την έδρα μου και στήριζα την κυβέρνηση ανιδιοτελώς. Αν δεν σας αρέσει δεν θα ψηφίσω και αύριο και με αναγκάζετε να πάω σπιτάκι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος»!

Η διαρροή των όσων έγιναν ενόχλησε την Αννέτα Καββαδία, που σχολίασε με αρκετή δόση ειρωνείας μέσω twitter. «Αν κάτι, πάντως, χαίρομαι είναι τα στεγανά των διαδικασιών μας… Καλή καρδιά! Συνεχίζουμε!» έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις