Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Παρί: Αδιανόητο τρολάρισμα Τσίπρα σε Μητσοτάκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Μόνο ο πρωθυπουργός δεν είδε απόψε το Μπαρτσελόνα – Παρί”. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να σκεφτεί κανείς, αλλά όχι! Ο Αλέξης Τσίπρας είδε το συγκλονιστικό παιχνίδι για το Champions League και αποφάσισε να κάνει… μεταμεσονύκτια επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όχι ακριβώς επίθεση, δηλαδή, για να ακριβολογούμε, αλλά μάλλον το λεγόμενο τρολάρισμα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με 6-1, σε ένα δίχως προηγούμενο παιχνίδι για την φάση των “16” του Champions League, της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους πάντως να διαμαρτύρονται -δίκαια- για τον καταλογισμό δύο πέναλτι υπέρ των Καταλανών.

Και κάπου εκεί μπαίνει στο κόλπο και η ελληνική πολιτική σκηνή, στο υψηλότερο μάλιστα επίπεδο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον διάλογο που είχε την Τρίτη (07.03.17) με φίλους της Νέας Δημοκρατίας στον λογαριασμό του στο Facebook, ρωτήθηκε -εκτός από τα μείζονα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα- και για κάποια άλλα θέματα, όπως το Survivor, το Star Wars, τον… ΠΑΟΚ αλλά και το Champions League.

Ειδικά για το τελευταίο, μάλιστα, του ζητήθηκε να κάνει και πρόβλεψη για τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης, με τον αρχηγό της ΝΔ να απαντά: “Ποντάρω στο outsider, PSG – Paris Saint-Germain”!

Δείτε την φωτογραφία

Ο… κουβάς του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στάθηκε η αφορμή για ποδοσφαιρική… καζούρα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, λίγο μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης στο Καμπ Νου το εξής:

Τελικά, @kmitsotakis η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές“.

Δείτε την ανάρτηση

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε