Δευτέρα, 22 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπέος για Κασσελάκη: «Εάν η Δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει και στις δικές του»

Μπέος για Κασσελάκη: «Εάν η Δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει και στις δικές του»

Αμετανόητος για τις χθεσινοβραδινές κατάπτυστες δηλώσεις του ως προς το πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος, την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών  και εν μέσω μεγάλου σάλου για το ομοφοβικό του παραλήρημα.

«Εάν η Δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει μετά και στις δηλώσεις του κ. Κασεελάκη», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα (09.10.23). 

«Αυτό που είπα εγώ, αφορά αποκλειστικά τον Κασσελάκη», τόνισε ο ίδιος. 

«Εάν κάποιοι προσβλήθηκαν με τη λέξη π@@@δες, τότε την παίρνω πίσω», συμπλήρωσε. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος που κέρδισε ξανά το δήμο Βόλου με ποσοστό 55,5% (σ.σ. με την ενσωμάτωση στο 55%), στην επινίκια ομιλία του επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη για τη δήλωσή του πως θέλει να αποκτήσει δυο αγόρια με τον σύντροφό του. 

«Και έχεις κάποιες εκπομπές κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται να τρελαίνεσαι με τον Κασσελάκη.

Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα υιοθετήσω δυο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις;

Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@δες;», είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην ομιλία του προς τους υποστηρικτές του, οι οποίοι και γέλασαν με όσα είπε ο δήμαρχός τους. 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις