Πολιτική

Μπέτυ Μπαζιάνα: Έκλεψε τις εντυπώσεις στα Σκόπια

Από την ιστορική επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Μπέτυ Μπαζιάνα. Η σύντροφος του πρωθυπουργού θα ακολουθήσει δικό της, ξεχωριστό, πρόγραμμα στην πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όταν το πρωί της Τρίτης (02.04.2019) έφτασε στα Σκόπια το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, όλα ήταν έτοιμα για την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα, του πρώτου Έλληνα πρωθυπουργού που επισκέπτεται τα Σκόπια. Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις και αυτή τη φορά.

Με τα μαλλιά της ισιωμένα και φορώντας ένα σκούρο μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο, η Μπέτυ Μπαζιάνα χάρισε το πιο λαμπερό της χαμόγελο στα μέλη της αντιπροσωπείας που υποδέχτηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό και την ελληνική αποστολή.

Στη σύζυγο του πρωθυπουργό δόθηκε μια ανθοδέσμη.

bettybaziana skopia

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπέτυ Μπαζιάνα συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα ταξίδι του στο εξωτερικό. Ήταν μαζί του στη Μόσχα, πρόσφατα σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη αλλά και όταν ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Ουάσινγκτον.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα θα έχει ξεχωριστό πρόγραμμα στα Σκόπια, ως φιλοξενούμενη της συζύγου του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόρικα Ζάεφ.

Δεν είναι γνωστό αν στη συνάντηση της Μπέτυς Μπαζιάνα με την Ζόρικα Ζάεφ θα είναι παρούσα και η κόρη του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Αλεξάντρα, η οποία τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και την επισκέπτεται συχνά (κυρίως τη Χαλκιδική).

Φωτογραφίες: Γ.Τ. Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κουφονικολάκου κατά Μαρινάκη για μισθούς, χρέος, ακρίβεια και Παρίσι
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ. υποστήριξε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε επιμέρους οικονομικούς δείκτες, χωρίς να παρουσιάσει την εικόνα που αποτυπώνουν τα στοιχεία για το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ., Θεώνη Κουφονικολάκου
Η ταινία της εβδομάδας του Τσίπρα είναι το «Μεγάλο Σορτάρισμα»
Η κινηματογραφική επιλογή είναι για επενδυτές που στοιχημάτισαν στην κατάρρευση της αγοράς στεγαστικών δανείων και ο Τσίπρας τη συνδέει υπαινικτικά με τα funds και την οικονομική πίεση στους δανειολήπτες
Αλέξης Τσίπρας
12
Διπλωματικές πηγές για τις δηλώσεις Φιντάν για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά
«Η Ελλάδα είναι η μόνη αδειοδοτούσα χώρα, έπραξε αυτό που όφειλε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και θα συνεχίσει να το πράττει» τονίζουν οι διπλωματικές πηγές
Υπουργείο Εξωτερικών
122