Πολιτική

Μπέτυ Μπαζιάνα: “Έλαμψε” με… παριζιάνικη φινέτσα! Εντυπωσιακή παρουσία στο Παρίσι [pics]

Στο Παρίσι, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα, με νέες φωτογραφίες από το χθεσινό δείπνο να βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται από χθες, Σάββατο 10.11.2018, στην γαλλική πρωτεύουσα, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα,  στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

[read4more]

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα συμμετείχαν σε δείπνο που παρέθεσε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων από όλη την υφήλιο, καθώς και διεθνών οργανισμών που θα βρεθούν στις εκδηλώσεις.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν προσκεκλημένος μαζί με άλλους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων από όλο τον κόσμο(85 τον αριθμό, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γαλλική πλευρά), μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, η Γερμανίδα Καγκελάριος, ‘Αγγελα Μέρκελ, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Το δείπνο το οποίο παρέθεσε ο κ. Μακρόν και η σύζυγός του προς τους ηγέτες και τις-τους συζύγους τους, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Orsay, όπου φιλοξενείται έκθεση αφιερωμένη στις περιόδους Μπλε και Ροζ του Πικάσο. Προτού μετατραπεί σε Μουσείο το 1986, το Orsay ήταν σιδηροδρομικός σταθμός, ο οποίος είχε εγκαινιαστεί το 1900. Εκείνη τη χρονιά, ο άγνωστος τότε νεαρός Πάμπλο Πικάσο έφτανε μέσω αυτού ακριβώς του σταθμού στο Παρίσι.

Ήδη από χθες είχαν δημοσιευτεί κάποιες φωτογραφίες του πρωθυπουργού με την Μπέτυ Μπαζιάνα, ωστόσο σήμερα νέες εικόνες βλέπουν το “φως” δημοσιότητας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ Μπαζιάνα

mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris

Εντυπωσιακή Μπέτυ Μπαζιάνα… day two!

Και σήμερα, Κυριακή 11.11.2018, πάντως, η Μπέτυ Μπαζιάνα έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, κατά την επίσημη υποδοχή που επεφύλαξε ο Γάλλος πρέοδρος, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ Τρονιέ, στην ίδια και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε τις φωτογραφίες

mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris

Φωτογραφίες: Γ.Τ. Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027, την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος εξαπέλυσε επίθεση κατά της αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι «κάποιοι επιχειρούν να μας σύρουν στο χάος του 2015» και «άλλοι μένουν παγιδευμένοι στα συνθήματα του '81»
Μητσοτάκης, Συνέδριο ΝΔ
61
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για Κυριάκο Μητσοτάκη 16ο στο Συνέδριο της ΝΔ: Έθεσε ξανά την Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης
Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν έστειλε μήνυμα στήριξης στην «γαλάζια» παράταξη, με αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και στον ρόλο του πρωθυπουργού στην Ευρώπη
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Συνέδριο ΝΔ
Ρομπέρτα Μετσόλα στο 16ο Συνέδριο ΝΔ: Εντυπωσιακός ο μετασχηματισμός της Ελλάδας την τελευταία επταετία
Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξήρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας για «διαύγεια», «αποφασιστικότητα» και έναν «εντυπωσιακό μετασχηματισμό» της χώρας τα τελευταία επτά χρόνια
Ρομπέρτα Μέτσολα, Συνέδριο ΝΔ
Μητσοτάκης στο Europe Gulf Forum: Είναι η ώρα να ενισχύσουμε τη συνεργασία Ευρώπης και χωρών του Κόλπου
Ανέδειξε τη σημασία της ενίσχυσης των σχέσεων Ευρώπης και χωρών του Κόλπου στους τομείς της ενέργειας, της άμυνας, των επενδύσεων, των εμπορικών διαδρομών και της περιφερειακής σταθερότητας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Europe Gulf Forum