Πολιτική

Μπέτυ Μπαζιάνα: Εμφάνιση στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Αιφνιδιάστηκαν όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής όταν είδαν την σύντροφο του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα να περνάει το κατώφλι.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής κλείνει στις 20 Απριλίου τα 4 χρόνια χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη και χωρίς να έχουν τιμωρηθεί όσοι ευθύνονται τόσο για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα όσο και για άλλα εγκλήματα. Η παρουσία της Μπέτυς Μπαζιάνα στην δίκη είναι εμφανώς συμβολική. Η κα Μπαζιάνα κάθισε στο ακροατήριο και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους.

Η κα Μπαζιάνα έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού. Μίλησε  με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΜΕ. «Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας», του είπε η κα Μπαζιάνα και του ευχήθηκε καλή δύναμη.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε η Μάγδα Φύσσα. Η Μπέτυ Μπαζιάνα αγκάλιασε και φίλησε τη Μάγδα Φύσσα, και της ευχήθηκε κουράγιο ενώ της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης. Η κα Φύσσα ζήτησε από την Μπέτυ Μπαζιάνα να επισκεφθεί την τουαλέτα η οποία είναι χαλασμένη και να μεσολαβήσει ώστε να επισκευαστεί ο χώρος, αφού φιλοξενεί μεγάλες και σημαντικές υποθέσεις.

bazianafyssa

bazianafyssa bazianafyssa

baziana baziana baziana

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 1
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2