Πολιτική

Μπέτυ Μπαζιάνα… για όλα! Μαρέβα, Φιντέλ Κάστρο και… ψυχανάλυση

Μια συνέντευξη που... συζητείται πριν καν δημοσιευθεί! Η Μπέτυ Μπαζιάνα μιλά για τον ΣΥΡΙΖΑ, την εξουσία, τον Φιντέλ Κάστρο και τους πολιτικούς που τους χρειάζεται... ψυχανάλυση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η ιστορία έχει καταγράψει τη διαφορά ήθους και πολιτικής. Δεν δέχομαι κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους». Αυτό τονίζει η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα, σε συνέντευξή της στην “Εφημερίδα των Συντακτών” Σαββατοκύριακο.

Μια συνέντευξη που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Παρασκευή, 05.01.2018 και έχει προκαλέσει… χαμό πριν καν κυκλοφορήσει! Η συνέντευξη έχει τον εξής τίτλο: “Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά δεν πήρε την εξουσία“.

Μπέτυ Μπαζιάνα

Μπέτυ Μπαζιάνα: Σπόντα για τη Μαρέβα και… “οι πολιτικοί χρειάζονται ψυχανάλυση”!

Η Μπέττυ Μπαζιάνα επισημαίνοντας ότι «ο κόσμος των παραδείσιων τόπων ανήκει σε διαφορετικό από μένα αξιακό σύστημα», αναρωτιέται «πώς είναι δυνατόν να θεωρείται αξία η ιδιώτευση, το προσωπικό κέρδος σε βάρος του κοινού καλού και του δίκιου».

[read4more]

Αναφέρεται ακόμη στα δραματικά γεγονότα μέσα και έξω από το Μαξίμου το καλοκαίρι του 2015:

«Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ’ αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου», τονίζει.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να είχε συναντήσει τον Φιντέλ Κάστρο και σημειώνει: «Η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του. Ο ναρκισισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς… Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καλά κρατεί η κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ: Η «εξαφάνιση» του Καρτερού και του Σιακαντάρη και η επιμονή του Γεωργόπουλου
Θέση στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο κομμάτων της Κεντροαριστεράς, πήρε και ο Θύμιος Γεωργόπουλος, στέλεχος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
Ενεργειακή κρίση: Οι «27» ζητούν νέα μέτρα – Ελλάδα και ακόμα 5 χώρες θέλουν να καθυστερήσει το νέο χαράτσι στα καύσιμα
Η αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας συνδέεται άμεσα, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της Συνόδου, με την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής οικονομίας
REUTERS 17
Ο Βελόπουλος «ανέβασε» νέες φωτογραφίες με ανθρώπινα οστά από τα Τέμπη και τις απέσυρε μετά την οργή συγγενών – Η κόντρα με Φλωρίδη στη Βουλή
«Μην κάνεις τον κόπο να το σβήσεις, οι οικογένειες έχουν ενημερωθεί και υπάρχουν screenshots», είπε για τον Κυριάκο Βελόπουλο ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδελφό του, Βάιο, στα Τέμπη
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος με επίμαχες φωτογραφίες στο βήμα της Βουλής 63