Πολιτική

Μπέτυ Μπαζιάνα: Συνάντηση με Μαρέβα Μητσοτάκη!

Όλα τα βλέμματα πάνω τους τράβηξαν οι Μπέτυ Μπαζιάνα και Μαρέβα Μητσοτάκη στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε προς τιμήν του ζεύγους Μακρόν – Τρονιέ. Την παράσταση, όμως, έκλεψαν για λίγο δύο… δικές μας κυρίες! Ο λόγος για την Μπέτυ Μπαζιάνα και την Μαρέβα Μητσοτάκη!

Θερμός εναγκαλισμός και διάλογος!

Οι δύο κυρίες έμειναν… μακριά από τον πολιτικό “πόλεμο” μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είχαν έναν θερμό εναγκαλισμό, ενώ συζήτησαν για αρφκετά λεπτά πριν πάρουν τις θέσεις τους στο τραπέζι.

dinner party

Εντυπωσιακή στα μαύρα η Μπέτυ Μπαζιάνα

Η σύντροφος του πρωθυπουργού εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, με έναν ώμο. Στο αριστερό της χέρι φορούσε ένα διακριτικό ασημένιο βραχιόλι, ενώ το φόρεμα συνδύασε με μπεζ γόβες.

Μπαζιάνα
Φωτογραφία: Eurokinissi

dinner party

dinner party

dinner party

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μαρέβα Μητσοτάκη!

Από την πλευρά της, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με κόκκινες και μαύρες λεπτομέρεις. Δείτε τις φωτογραφίες

dinner party dinner party

Μάλιστα, η σύζυγος του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ και με την Μπριζίτ Τρονιέ.

dinner party

mareba
Φωτογραφία: Eurokinissi
mareba
Φωτογραφία: Eurokinissi

Εντυπωσιακή στα κόκκινα και η Μπριζίτ Τρονιέ!

Το επίσημο δείπνο ξεκίνησε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης, 07.09.2017. Ο Εμανουέλ Μακρόν έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος φυσικά από την σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ.

Έγινε η ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των δύο χωρών και αμέσως ξεκίνησε το δείπνο.

Η Μπριζίτ Τρονιέ επέλεξε ένα κατακόκκινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα επίσης κόκκινο κοντό παλτό. Φορούσε ακόμη μία μαύρη ζώνη, ενώ ίδιο χρώμα είχαν η τσάντα που κρατούσε και οι ψηλοτάκουνες γόβες της.

Τα χρυσά κοσμήματα δεν έλειπαν από τα δάχτυλα και τον λαιμό της, ενώ τέλος φορούσε ένα κόκκινο βραχιόλι.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εμφάνιση της Μπριζίτ Τρονιέ

Τρονιέ

dinner party

dinner party

dinner party

dinner party

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Πόλεμος» ΕΛΑΣ – ΠΑΣΟΚ: Στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει η Παπαδοπούλου κατά του Κωνσταντόπουλου – «Ούτε βήμα πίσω»
Νέα ανάρτηση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ μετά την καταγγελία για εξύβριση και εκφοβισμό - Αιχμές προς τη Χαριλάου Τρικούπη και τον Νίκο Ανδρουλάκη
Άννα Παπαδοπούλου, ΕΛΑΣ 12
Μπακογιάννης κατά Δούκα για τη Γκράβα: «Εμφανίζεται στις κάμερες στα εύκολα και εξαφανίζεται στα δύσκολα»
Σκληρή ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης για την ασφάλεια των μαθητών, τις καθυστερήσεις στους ελέγχους και την αναστολή λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο στόχαστρο της WSJ: Πίεζε δωρητή να της καταθέσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της – Η στήριξη Ρούμπιο και τα ερωτήματα
Η Χριστίνα Κοραή, μιλώντας στο Live News, σχολίασε το νέο δημοσίευμα – Η απουσία προσωπικής απάντησης της πρέσβειρας και η αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ το ΠΑΣΟΚ μετά την καταγγελία Παπαδοπούλου: «Με αποκάλεσε σκουπίδι» – Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου
Το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη παραδέχεται τους υψηλούς τόνους της αντιπαράθεσης και υποστηρίζει ότι ζήτησε συγγνώμη - «Αναγνωρίζω το λάθος μου», «Εργαλειοποιεί το περιστατικό»
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Άννα Παπαδοπούλου
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Κάνει τη στεγαστική κρίση μπίζνα για τους μεγαλοεργολάβους» – «Θα πληρώσετε την αλαζονεία σας στις εκλογές»
Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση - Οι τροπολογίες για μείωση ΦΠΑ στα μικρά νησιά και ενίσχυση των αλιέων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
9
Νέα επίθεση Σαμαρά μέσω Τσιούτσια: «Ιδεολογική μετάλλαξη» στη ΝΔ – «Ο κόσμος πιέζει για πολιτικές πρωτοβουλίες»
Αιχμές κατά Μητσοτάκη για την οικονομία, την Κάσο και την «παρακμή» της χώρας - «Αντί να αποπεμφθεί ο Γεραπετρίτης, διαγράφηκε ο Σαμαράς» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου κόμματος
Αντώνης Σαμαράς
16