Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

“Μπορντοροδοκόκκινη” η Μοιραράκη με Τσακαλώτο! Τι του είπε έξαλλη

“Μπορντοροδοκόκκινη” η Μοιραράκη με Τσακαλώτο! Τι του είπε έξαλλη

Ο νυν υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αλλά και ο επικεφαλής της ΤτΕ συνάντησαν τυχαία τη γνωστή έμπορο χαλιών, Δέσποινα Μοιραράκη, με τις ατάκες να είναι και στις δύο περιπτώσεις… φονικές!

Το παρασκήνιο μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη. Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

“Άστραψε και βρόντηξε η Δέσποινα Μοιραράκη στο “Hilton” όταν είδε τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον επικεφαλής της Κομισιόν στην τρόικα Ντέκλαν Κοστέλο να πηγαίνουν στο χώρο όπου είχε απλώσει τα χαλιά της στο ξενοδοχείο για να μιλήσουν ιδιαιτέρως.

Η κουστωδία των παρατρεχάμενων μετακινήθηκε κι αυτή και της έφραξε την είσοδο της έκθεσης με τα μπορντοροδοκόκκινα χαλιά. Λίγο αργότερα, μόλις είδε τον κ. Τσακαλώτο να εμφανίζεται ξέσπασε: “Μου δυσκολεύετε τη ζωή μου εδώ μέσα!”.

Ο υπουργός στάθηκε, την άκουσε, δεν της απάντησε (και τι να της πει;) και συνέχισε κανονικά να ενημερώσει το πηγαδάκι των δημοσιογράφων που λειτούργησαν στην περίπτωση αυτή ως ανθρώπινη ασπίδα απέναντι στην οργή της “βασίλισσας της μπουχάρας”.

Την προηγούμενη ημέρα η κυρία Μοιραράκη είχε πέσει στο “Hilton” επάνω στον Γιάννη Στουρνάρα και τον υποδέχθηκε με την επική ερώτηση: “Πως απ’ εδώ Γιάννη;”.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε