Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπριζίτ Τρονιέ: Θα ντυθεί “ελληνίδα” στην Αθήνα

Μπριζίτ Τρονιέ: Θα ντυθεί “ελληνίδα” στην Αθήνα

Το μεσημέρι της Πέμπτης 07/09/2017 το Προεδρικό αεροσκάφος θα τροχιοδρομήσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος και Εμανουέλ Μακρόν και Μπριζίτ Τρονιέ θα πατήσουν σε ελληνικό έδαφος.

Για 24 ώρες, το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας θα βρίσκεται στην Αθήνα και είναι βέβαιο ότι η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η κα Μπριζίτ Τρονιέ θα έχει άλλο πρόγραμμα από τον σύζυγό της και θα την συνοδεύουν τόσο η σύζυγός του Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ Παυλοπούλου και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

‘Εχει χάσει μόνο από την Μελάνια Τραμπ

Ο Μακρόν φέρνει μαζί του την L’ Oreal και η Μπριζίτ φέρνει στις βαλίτσες της προϊόντα μακιγιάζ Chanel – που ανήκει στην L’ Oreal.
Τα φορέματα της 64χρονης Μπριζίτ Τρονιέ, είναι συνήθως κοντά αναδεικνύοντας τα λεπτά πόδια της. Και δείχνει μια προτίμηση στον οίκο Luis Vuitton. Εικάζεται ότι στην Αθήνα θα προτιμήσει “ελληνικά” χρώματα στο ντύσιμό της. Μπλε και λευκό.
Στυλιστικά έχει κλέψει τις εντυπώσεις πολλές φορές σε σύγκριση με άλλες Πρώτες Κυρίες, αλλά είχε χάσει στην “έδρα” της από την Μελάνια Τραμπ όταν το Προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ βρέθηκε το καλοκαίρι στο Παρίσι.

Τι θα φορέσουν στις ξεναγήσεις και στο επίσημο δείπνο Μπαζιάνα και Παυλοπούλου

Και ενώ θα περιμένουμε να δούμε τις θα φορέσει η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στην Αθήνα, είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για την “απάντηση” από τις δικές μας. Την Μπέτυ Μπαζιάνα και την Σίσσυ Παυλοπούλου. Αλλά και η σύζυγος του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου κα Έλενα Τζούλη.
Παρότι δεν έχει βγεί ακόμα το επίσημο πρόγραμμα για τις επισκέψεις της Μπριζίτ Τρονιέ, γνωρίζουμε ότι θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βυζαντινό αλλά και το Μουσείο της Ακρόπολης.
Η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου προτιμά τα ταγέρ αλλά δεν αποκλείεται στο δείπνο να την δούμε με φόρεμα.
 Φόρεμα αναμένεται να είναι η επιλογή και της Μπέτυς Μπαζιάνα στο δείπνο, αλλά δεν αποκλείεται πιο σπορ εμφάνιση στις ξεναγήσεις.
Ιδιαίτερα κομψή είναι στις εμφανίσεις της και η σύζυγος του κ. Καμμένου, Έλενα Τζούλη.
Το πρωτόκολλο προβλέπει στο δείπνο να είναι παρούσα και η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο, θα επιλέξει μεταξωτό σύνολο της διεθνώς επιτυχημένης συλλογής της “Zeus & Dione”.
Άλλωστε η κολεξιόν φέρει την σφραγίδα των κ.κ. Μ. Μητσοτάκη και Δ. Κολοτούρα.
Με πληροφορίες από το vima.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις