Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Μύδροι Κωνσταντοπούλου κατά Μάρδα για τους… πρόσφυγες – επενδυτές

Μύδροι Κωνσταντοπούλου κατά Μάρδα για τους… πρόσφυγες – επενδυτές

Η ιδέα του Δημήτρη Μάρδα να αναζητήσει… επενδυτές ανάμεσα στους Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μια από αυτές, ίσως η πιο έντονη, της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου που χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις κατά του υφυπουργού Εξωτερικών!

Με ανάρτησή της στα social media η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέκρινε την πρόταση Μάρδα με το νόμο που ψήφισε πριν μερικούς μήνες η Δανία για τους πρόσφυγες και ο οποίος προβλέπει πως θα τους παίρνουν τα τιμαλφή. «Οι σημερινές (σ.σ. χθεσινές) δηλώσεις Μάρδα δεν απέχουν από τη ναζιστικής αναφοράς πολιτική της Δανίας να αφαιρεί τιμαλφή από τους πρόσφυγες», έγραψε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Εξαπέλυσε δε σφοδρότατη, προσωπική επίθεση στον Δημήτρη Μάρδα, τον οποίο χαρακτήρισε δοτό υπουργό και δοτό βουλευτή. «Ο κ. Μάρδας από δοτός υπουργός προβιβάσθηκε σε δοτό βουλευτή (όπως κ πλείστοι υπουργοί) χωρίς ποτέ να λογοδοτήσει για τα αποθεματικά», συμπλήρωσε.

 

Οι σημερινές δηλώσεις Μάρδα δεν απέχουν από τη ναζιστικής αναφοράς πολιτική της Δανίας να αφαιρεί τιμαλφή από τους πρόσφ…

Posted by Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou on Sunday, 27 March 2016

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε