Πολιτική

“Μύδροι” ΝΔ κατά της εφημερίδας “Δημοκρατία”- “Εκτελεί πιστά τα όσα της λένε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ”

Με μια "πύρινη" ανακοίνωση η ΝΔ καταφέρεται κατά της εφημερίδας "Δημοκρατία", η οποία με πρωτοσέλιδό της επιτίθεται στην εκπρόσωπό της Μαρία Σπυράκη, κατηγορώντας της για προσπάθειες φίμωσης όσων δεν συμφωνούν μαζί της.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για “Δούρειο Ίππο” του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην κεντροδεξιά παράταξη, την οποία η εφημερίδα υποστηρίζει πως εκπροσωπεί.

Επίσης, αφού την κατηγορεί πως προπαγανδίζει απόψεις της Χούντας, καταλήγει λέγοντας πως κάνει ακριβώς ότι την διατάζει κυβέρνηση, η “χειρότερη από την μεταπολίτευση και μετά”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας. Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο που εξόργισε την ΝΔ

dimokratia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τροπολογία της Νέας Αριστεράς για όριο δύο θητειών στην ηγεσία της ΤτΕ – Στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ
Πρόταση για ρητό περιορισμό επαναδιορισμού διοικητή και υποδιοικητών μετά την εξαετία, με στόχο διαφάνεια και λογοδοσία – Ζαχαριάδης: «Η “ισοβιότητα” είναι συντηρητική αντίληψη, 18 χρόνια είναι πάρα πολλά».
Βουλευτές της Νέας Αριστεράς
Αλεξάνδρα Σδούκου: «Σπουδαία και ιστορική» η ενεργειακή συμφωνία, επενδύσεις έως 1 δισ. ευρώ στην έρευνα
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μιλά για οικονομική και γεωπολιτική αξία των ερευνών υδρογονανθράκων και δηλώνει θετική συμμετοχή της Ελλάδας ως παρατηρητή στο προτεινόμενο Συμβούλιο Ειρήνης υπό στενό πλαίσιο για τη Γάζα
Αλεξάνδρα Σδούκου
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εργαζόμενη καταγγέλλει την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για απλήρωτους μισθούς και εργασιακό μπούλινγκ
Υπάλληλος του κόμματος της κάνει λόγο για ηθική παρενόχληση και εξευτελιστική συμπεριφορά, ενώ υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει δεδουλευμένα από τον Μάρτιο του 2025
Ζωή Κωνσταντοπούλου 7
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΑΕ, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχαγιάν
Στο επίκεντρο η περαιτέρω εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Ελλάδας–Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – Συμφωνία για συνάντηση το επόμενο διάστημα.
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχαγιάν   (Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής: Ταυτοποιήθηκαν οι πρώτοι 4
Οι φωτογραφίες προέρχονται από άλμπουμ του Γερμανού υπολοχαγού Χέρμαν Χόιερ, ο οποίος υπηρετούσε στο 1012 Festungs-Bataillon στη Μαλακάσα. Δημοσιοποιήθηκαν μέσω eBay από Βέλγο πωλητή, χωρίς να είναι γνωστός ο φωτογράφος
Θρασύβουλος Καλαφατάκης
16
Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας από τον Δημήτρη Νατσιό – «Μετα χαράς θα την δεχόμουν στη Νίκη»
Ο πρόεδρος του κόμματος τη χαρακτηρίζει «αξιόλογη και σοβαρή κυρία», διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία «βολιδοσκόπηση» πριν ανακοινώσει δικό της κόμμα
Η Μαρία Καρυστιανού
6