Πολιτική

«Μυστικός δείπνος» Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη – Η… αποστρατεία και η διάψευση από τη ΝΔ

«Έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου» φέρεται να είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, σε γεύμα που είχαν οι δύο άνδρες τη Μεγάλη Εβδομάδα σε εστιατόριο στο Κολωνάκι, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Επειδή βλέπω την αγωνία σου για την ανανέωση μπορώ αν χρειαστεί να σε διευκολύνω. Απελευθερωμένος, θα δώσω τη μάχη για την παράταξη από όποιο μετερίζι κρίνεις σκόπιμο ότι μπορώ να προσφέρω» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. σύμφωνα με την εφημερίδα φέρεται να τον ρώτησε: «Αλήθεια το θέλεις;».

Όπως αναφέρουν πάντως τα Παραπολιτικά δεν ελήφθη οριστική απόφαση για το αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι τελικά υποψήφιος ή όχι στις επόμενες εκλογές.

Αυτό που ωστόσο φαίνεται να μην ισχύει πλέον είναι το σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Μεϊμαράκης θα έμπαινε επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του εκλογικού συνεδρίου ή θα ήταν ο «στρατηγός» του προ εκλογικού αγώνα της Ν.Δ.

Διαψεύδουν πηγές της Πειραιώς

Σχετικά με δημοσίευμα στα «Παραπολιτικά» που θέλουν τον Ευ. Μεϊμαράκη εκτός λίστας στις επόμενες εκλογές, συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη απαντούν:

«Η μεγάλη εκλογική μάχη που έρχεται απαιτεί συστράτευση και όχι βέβαια αποστρατείες. Αυτό κατεξοχήν ισχύει για τον τέως πρόεδρο της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκη που είναι ταυτισμένος με τις μεγάλες μάχες και την ιστορία της παράταξής μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχτηκαν» on air Παππάς – Αντωνοπούλου: «Ξέχασε να δηλώσει 1 εκατ. ο Ανδρουλάκης» – «Κατηγορείται ο Τσίπρας ότι τα έπαιρνε, θα κάνει μήνυση;»
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συγκρούστηκε σε υψηλούς τόνους με το στέλεχος της ΕΛΑΣ, προκαλώντας την έντονη παρέμβαση του Νίκου Στραβελάκη
Πέτρος Παππάς και Μαριζέτα Αντωνοπούλου
Μητσοτάκης: Οι πιλότοι μας θα αρχίσουν μέσα στο 2027 να εκπαιδεύονται στα ελληνικά F-35 – Ιστορική ανορθογραφία το casus belli
Ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέα εποχή» στο ΝΑΤΟ, απέκλεισε αποχώρηση των ΗΠΑ και έστειλε μήνυμα για τα F-35, υπενθυμίζοντας τα νομικά εμπόδια για την Τουρκία
Κυριάκος Μητσοτάκης, Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ στην Άγκυρα 12
«Πυρά» Χατζηβασιλείου κατά Νταβούτογλου: «Η Τουρκία να αποδεχθεί την πραγματικότητα, στην Κύπρο έχει γίνει παράνομη εισβολή»
Μιλώντας στο συνέδριο του Economist Impact, ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας υποστήριξε ότι η παρουσία της χώρας του στο νησί είναι «δίκαιη» και στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο
Τάσος Χατζηβασιλείου και Αχμέτ Νταβούτογλου 5
ΠΑΣΟΚ για Σύνοδο ΝΑΤΟ: Πρώτη στις δαπάνες η Ελλάδα, τελευταία στις αποφάσεις
Ο Κώστας Τσουκαλάς υποστηρίζει ότι η χώρα εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της στη Συμμαχία, αλλά η Τουρκία είναι εκείνη που αποκομίζει τα στρατηγικά οφέλη, ζητώντας ενημέρωση της Βουλής για την εθνική στρατηγική
Μητσοτάκης, Σύνοδος ΝΑΤΟ στην Άγκυρα