Πολιτική

Τρικυμία στην κυβέρνηση για τον ΟΛΠ – Κόντρα Δραγασάκη-Δρίτσα

Αινιγματική είναι η τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας, Θεόδωρου Δρίτσα σε κινεζικά δημοσιεύματα, όπου ο Γιάννης Δραγασάκης δηλώνει πως η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ, εντός των επόμενων εβδομάδων. Μάλιστα, το επιβεβαιώνει και με νέο tweet!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η κυβερνητική θέση που έχει εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ήταν σαφής. Ό,τι δημοσιεύματα υπάρχουν σήμερα αναφορικά με αυτό το θέμα θα αποσαφηνιστούν αξιόπιστα και έγκαιρα μόνο μετά την επιστροφή της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Κίνα» δήλωσε το απόγευμα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη που φέρεται να έχει κάνει στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ότι «η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ εντός των επόμενων εβδομάδων», ο κ. Δρίτσας τόνισε: «Τα δημοσιεύματα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν μεταβολή της θέσης της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα του λιμανιού του ΟΛΠ». 

Επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα  ο Δραγασάκης

Με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιάννης Δραγασάκης επιβεβαιώνει τη συνέντευξή του σε κινεζικό μέσο ενημέρωσης και αναφέρει ότι «οι πολιτικές προτεραιότητές μας επικεντρώνονται στο ‘πώς θα παράγουμε χρήματα’, ‘πώς θα αναπτύξουμε την οικονομία’ και ‘πώς θα έχουμε λιγότερη ανεργία’».


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάρκο Ρούμπιο έρχεται Αθήνα στις αρχές Οκτωβρίου – Θα συναντηθεί με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και πιθανόν και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφτεί τη χώρα μας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του 6ου Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας - ΗΠΑ
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Μάρκο Ρούμπιο στην Ουάσινγκτον
Ο Τσίπρας στο Βελλίδειο με ανοιχτό τον «λογαριασμό»: Οι δύσκολες απαντήσεις που καλείται να δώσει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Η κοστολόγηση του προγράμματος, η «Πατριωτική Εισφορά», οι δεσμεύσεις για μισθούς, ρεύμα και κατοικία, αλλά και το ζήτημα της κυβερνητικής αξιοπιστίας αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της σημερινής συνέντευξης Τύπου του προέδρου της ΕΛΑΣ
Ο Αλέξης Τσίπρας 13
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Η υπόθεση της Κυριακής Γρίβα σημάδεψε την Αστυνομία – Βραχιολάκι στους παραβάτες ενδοοικογενειακής βίας»
Αναφορικά με τις ρευματοκλοπές ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανέφερε πως «είναι μικρής κλίμακας αλλά εκατοντάδες - Εκεί που έχει εγκληματικές διαστάσεις είναι στις επιχειρήσεις»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Άδωνις Γεωργιάδης: Αν ο Σαμαράς βάλει στο ψηφοδέλτιό του τον Σαλμά, το μόνο που μένει είναι να βάλει και την Τουλουπάκη στο Επικρατείας
«Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια ακυβερνησίας» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, επισημαίνοντας ότι μια «παρατεταμένη ακυβερνησία είναι και εθνικά επικίνδυνη»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή