Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τρικυμία στην κυβέρνηση για τον ΟΛΠ – Κόντρα Δραγασάκη-Δρίτσα

Τρικυμία στην κυβέρνηση για τον ΟΛΠ – Κόντρα Δραγασάκη-Δρίτσα

Αινιγματική είναι η τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας, Θεόδωρου Δρίτσα σε κινεζικά δημοσιεύματα, όπου ο Γιάννης Δραγασάκης δηλώνει πως η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ, εντός των επόμενων εβδομάδων. Μάλιστα, το επιβεβαιώνει και με νέο tweet!

«Η κυβερνητική θέση που έχει εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ήταν σαφής. Ό,τι δημοσιεύματα υπάρχουν σήμερα αναφορικά με αυτό το θέμα θα αποσαφηνιστούν αξιόπιστα και έγκαιρα μόνο μετά την επιστροφή της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Κίνα» δήλωσε το απόγευμα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη που φέρεται να έχει κάνει στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ότι «η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ εντός των επόμενων εβδομάδων», ο κ. Δρίτσας τόνισε: «Τα δημοσιεύματα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν μεταβολή της θέσης της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα του λιμανιού του ΟΛΠ». 

Επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα  ο Δραγασάκης

Με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιάννης Δραγασάκης επιβεβαιώνει τη συνέντευξή του σε κινεζικό μέσο ενημέρωσης και αναφέρει ότι «οι πολιτικές προτεραιότητές μας επικεντρώνονται στο ‘πώς θα παράγουμε χρήματα’, ‘πώς θα αναπτύξουμε την οικονομία’ και ‘πώς θα έχουμε λιγότερη ανεργία’».


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε