Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ν. Παππάς: “Αθλιότητα η επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας” – “Πατριδοκάπηλος ο Σαμαράς”

Παππάς τηλεοπτικές άδειες
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Επιθανάτιο ρόγχο μίας ακροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας που έκανε καριέρα με το “Μακεδονικό” χαρακτήρισε ο Νίκος Παππάς την επίθεση του Αντώνη Σαμαρά εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου.

“Η επίθεση Σαμαρά εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου είναι μια αθλιότητα και αποτελεί τον επιθανάτιο ρόγχο μιας ακροδεξιάς παράταξης, η οποία έκανε καριέρα με το Μακεδονικό και την οποία έχει σφιχταγκαλιάσει ο κ. Μητσοτάκης”. Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, στον ρ/σ 24/7 τη δήλωση του πρώην προέδρου της ΝΔ για τη συμφωνία με την πΓΔΜ.

Ο κ. Παππάς πρόσθεσε ότι “μιλάμε για μια ακροδεξιά η οποία έκανε καριέρα επί τρεις δεκαετίες, έχει στοιχίσει στα εθνικά μας συμφέροντα, και η οποία έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη”. Χαρακτήρισε, επιπλέον, ως αρνητική εξέλιξη το γεγονός ότι “έχει ενσωματωθεί σε αυτήν η τωρινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας”.

Παππάς: Δήθεν Μακεδονομάχοι

“Εδώ τελειώνει ένα ζήτημα το οποίο έδινε ψωμί σε λογικές που στοίχισαν στα εθνικά συμφέροντα και κράτησαν τη χώρα πίσω. Αυτή τη στιγμή ανασαίνει η χώρα, ανασαίνουν οι γείτονες, η διεθνής κοινότητα που δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει μεταξύ των δύο χωρών…”, τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ

Επισήμανε, επίσης, ότι “κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας” και πως “τόσον καιρό που ήταν ανεπίλυτο το θέμα της ονομασίας, κάποιοι έβαζαν το μανδύα του Μακεδονομάχου”. Τόνισε με έμφαση ότι : “Η χώρα πρέπει να προστατεύσει τα συμφέροντά της από τους πατριδοκάπηλους”.

“Αν τολμούν ας καταθέσουν πρόταση μομφής…”

Σχετικά με την ψηφοφορία για τη συμφωνία στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Ν. Παππάς κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή να καταθέσει πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση, ή να πάψει να μιλά για έλλειμμα νομιμοποίησής της.

Μιλώντας για τη στάση του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ δήλωσε σίγουρος για στήριξη στην περίπτωση που υπάρξει πρόταση μομφής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις