Πολιτική

«Να καταλάβουμε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ» – Η στιγμή που το πρότεινε μέλος της «Ομπρέλας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολλά ακούστηκαν στην χθεσινή εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή» με κυριότερο αυτό που είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σηματοδοτώντας την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων όμως, όπως είπε και η Ελένη Καλογεροπούλου στην σημερινή σύσκεψη του newsit.gr, ακούστηκε η πρόταση παρουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου να γίνει κατάληψη στην Κουμουνδούρου, στα γραφεία δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό οπτικοποιήθηκε και κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media.

«Να πάμε να καταλάβουμε τα γραφεία του κόμματος σύντροφοι και να γίνει αυτό πολιτκό γεγονός στην Ελλάδα. Δεν λύνεται αλλιώς το ζήτημα. Δεν θα πρέπει να παραδώσουμε αυτά που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα, έτσι αμαχητί αν θέλετε» είπε μέλος της Ομπρέλας.

 

«Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και στην Κεντρική Επιτροπή να πούμε τα σύκα-συκα και τη σκάφη-σκάφη. Η ευθύνη των ηγετικών στελεχών είναι πολύ μεγάλη για το πώς ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα και αν ισχύει ότι πήρε πλαστογραφημένες υπογραφές για να φτάσει τις 30 το θέμα μεγαλώνει. Εμείς φτιάξαμε το κόμμα» είπε σε άλλο σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου για τις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Το Υπουργείο παραχωρεί στους Δήμους τις εκτάσεις στις οποίες λειτουργούν και χρηματοδοτεί τη λειτουργία και την αναβάθμισή τους, ώστε να δίνουν στις οικογένειες πρακτική απάντηση σε μια πραγματική ανάγκη
Δόμνα Μιχαηλίδου
Τρεις κι ο κούκος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Εξέλεξαν γραμματέα τον Γιάννη Αμανατίδη - Αύριο η επιστροφή Πολάκη - Το Σάββατο βγάζουν νέο πρόεδρο
Πληροφορίες θέλουν οι επόμενοι βουλευτές που θα ανεξαρτητοποιηθούν είναι ο Κωνσταντίνος Μπάρκας και η Καλλιόπη Βέττα - Μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει με 17
ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ 33