Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

«Να καταλάβουμε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ» – Η στιγμή που το πρότεινε μέλος της «Ομπρέλας»

«Να καταλάβουμε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ» – Η στιγμή που το πρότεινε μέλος της «Ομπρέλας»

Πολλά ακούστηκαν στην χθεσινή εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή» με κυριότερο αυτό που είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σηματοδοτώντας την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων όμως, όπως είπε και η Ελένη Καλογεροπούλου στην σημερινή σύσκεψη του newsit.gr, ακούστηκε η πρόταση παρουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου να γίνει κατάληψη στην Κουμουνδούρου, στα γραφεία δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό οπτικοποιήθηκε και κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media.

«Να πάμε να καταλάβουμε τα γραφεία του κόμματος σύντροφοι και να γίνει αυτό πολιτκό γεγονός στην Ελλάδα. Δεν λύνεται αλλιώς το ζήτημα. Δεν θα πρέπει να παραδώσουμε αυτά που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα, έτσι αμαχητί αν θέλετε» είπε μέλος της Ομπρέλας.

 

«Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και στην Κεντρική Επιτροπή να πούμε τα σύκα-συκα και τη σκάφη-σκάφη. Η ευθύνη των ηγετικών στελεχών είναι πολύ μεγάλη για το πώς ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα και αν ισχύει ότι πήρε πλαστογραφημένες υπογραφές για να φτάσει τις 30 το θέμα μεγαλώνει. Εμείς φτιάξαμε το κόμμα» είπε σε άλλο σημείο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις