Πολιτική

Νάσος Αθανασίου: Σάλος από τη δήλωση «Όταν ένας πατέρας χάνει το παιδί του, με μία λέξη το χαρακτηρίζεις: Μητσοτάκης»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Όταν ένας πατέρας χάνει το παιδί του, με μία λέξη το χαρακτηρίζεις: Μητσοτάκης». Αυτή τη δήλωση με αφορμή την εθνική τραγωδία στα Τέμπη έκανε ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου  αναφερόμενος στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη επιχείρησε να απαντήσει σε «αθλιότητες»: «Πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς. Κι εγώ ξέρετε πόσο χαμηλά μπορώ να πέσω;» είπε και συνέχισε:

«Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μία μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Νάσου Αθανασίου έγιναν μπροστά σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του καναλιού Action 24, με τους υπόλοιπους καλεσμένους να αντιδρούν έντονα.

Πάντως παρά τα πυρά που δέχτηκε, το μόνο που έσπευσε να συμπληρώσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν: «Αυτό είναι η απάντησή μου στο άθλιο. Στου κακού της σκάλας, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος μπορείς να κατέβεις κι εσύ».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Action 24:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛΑΣ παρουσιάζει τις 5 πρώτες προτάσεις για το «νέο κοινωνικό συμβόλαιο»: Στο επίκεντρο Υγεία, ρεύμα και κόκκινα δάνεια
Με αιχμή την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, τις ίσες ευκαιρίες και την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας, το κόμμα Τσίπρα επιχειρεί να διαμορφώσει το πρώτο προγραμματικό του στίγμα
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 19
Σφοδρή σύγκρουση Ακρίτα με Δαβαράκη για τον Γιωτόπουλο: «Ούτε καν βραχιολάκι σε έναν 82χρονο;», «25 χρόνια ακατέβατα»
Η αποφυλάκιση και η επιστροφή του καταδικασμένου αρχηγού της 17Ν στον Κορυδαλλό άνοιξαν νέα αντιπαράθεση για τα όρια του κράτους δικαίου, της ποινής και της μνήμης των θυμάτων
Έλενα Ακρίτα 15