Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος για Γιάννη Οικονόμου: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γελοιοποιείται»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το… γάντι που πέταξε ο Γιάννης Οικονόμου έπιασε ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Θα συνιστούσαμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τουλάχιστον να διαβάζει τις συνεντεύξεις του Αλέξη Τσίπρα πριν βγάλει ανακοινώσεις για να μην γελοιοποιείται  με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Συγκεκριμένα, ο Νάσος Ηλιόπουλος σε γραπτή δήλωσή του προς τον Γιάννη Οικονόμου μετά και την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών», αναφέρει τα εξής:

«Θα συνιστούσαμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τουλάχιστον να διαβάζει τις συνεντεύξεις του Αλέξη Τσίπρα πριν βγάλει ανακοινώσεις για να μην γελοιοποιείται με αυτόν τον τρόπο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα αναφέρεται σε μια κρατικοδίαιτη ελίτ που νιώθει πάντα ιδιοκτήτης της χώρας, άνθρωποι που για δεκαετίες κινούσαν νήματα, είτε εντός του κράτους, είτε ως αυτουργοί της διαπλοκής.

Καμία αναφορά στην εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση.

Εκτός αν ο κ. Οικονόμου συμφωνεί μαζί μας και ξεκάθαρα ομολογεί πως ασκούν εξουσία εξωθεσμικοί παράγοντες», καταλήγει η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της – Αν χρειαστεί θα πει και πάλι το μεγάλο «Όχι»
«Η Ελλάδα έχει μία οικονομία δυνατή, μία άμυνα που έχει θωρακιστεί και μία διπλωματία που είναι στο ισχυρότερο σημείο από ποτέ» υπογραμμίζει ο υπουργός Εξωτερικών
O υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
Το τελεσίγραφο του ΣΥΡΙΖΑ έληξε, η έξοδος προς την ΕΛΑΣ μόλις αρχίζει
Η προθεσμία της Κουμουνδούρου πέρασε χωρίς παραιτήσεις. Τώρα το βλέμμα στρέφεται στους τέσσερις που, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να παραδώσουν τις έδρες τους και να κάνουν το επόμενο βήμα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 6
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι τρεις ελληνικές πρωτοβουλίες για την ενέργεια πήραν πράσινο φως από τους Ευρωπαίους ηγέτες
«Σε ό,τι μας αφορά, αυτήν την εβδομάδα προχωρήσαμε σε νέα μέτρα για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 42