Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Νάσος Ηλιόπουλος: Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου μαρτυρά πολύ μεγάλο πανικό

Γιάννης Οικονόμου για επιδόματα σε θέρμανση και ρεύμα: Δεν θα μείνει κανένας αβοήθητος

Ο «πόλεμος» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, με αφορμή την παραίτηση του Αυστριακού καγκελάριου, Σεμπάστιαν Κουρτς, και τις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για εμπλοκή σε… αντίστοιχα σκάνδαλα διαφθοράς.  

«Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αντιγραφή μεθόδων Μητσοτάκη από τον εξαναγκασθέντα σε παραίτηση, πρώην καγκελάριο της Αυστρίας κ. Κουρτς, μαρτυρά πολύ μεγάλο πανικό», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Οικονόμου στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook

«Και να φανταστείτε είμαστε ακόμη στην αρχή. Τα καλύτερα έπονται…», προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε: «Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αναφέρεται στην Ελλάδα ως «μικρή». Υποτιμά την πατρίδα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να τη φέρει στα δικά του, μικρά πολιτικά μέτρα. Όσον αφορά στα περί «στημένων» δημοσκοπήσεων για να φρεσκάρει τη μνήμη του ας συμβουλευτεί τους «δημοσιογραφικούς» του βραχίονες και μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.

Κατά τα αλλά το μόνο αντίστοιχο χειραγώγησης που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα είναι μια υπόθεση με βοσκοτόπια και υπόγειες διαδρομές ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ για το στήσιμο -εκτός και εντός εισαγωγικών- καναλιών και εφημερίδων». 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις