Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπει την πανδημία σε ευκαιρία κερδοσκοπίας

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλέπει τους πολίτες σαν αγέλη. Μετατρέπει την πανδημία σε ευκαιρία κερδοσκοπίας», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε τηλεοπτική δήλωσή του.

«Τα ψέματα της κυβέρνησης για την άρνηση συνταγογράφησης των τεστ καταρρέουν καθημερινά», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος και υπογραμμίζει «μετά τους Δήμους Χαλανδρίου και Νεάπολης, σύλλογος γονέων δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο έκλεισε συμφωνία για PCR με 28 ευρώ».

«Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι οι ιδιωτικές κλινικές θα κάνουν διαλογή ασθενών και θα νοσηλεύουν μόνο ελαφρά περιστατικά Covid, ενώ χρυσoπληρώνονται από το δημόσιο ταμείο για 300 κλίνες», προσθέτει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Οι αποφάσεις της κυβέρνησης επιταχύνουν τη διασπορά της πανδημίας. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
54
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
6