Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος στο newsit.gr: Η κυβέρνηση διαλύει τις εργασιακές σχέσεις – Καταψηφίζουμε το εργασιακό

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει το εργασιακό νομοσχέδιο στο σύνολο του αναφέρει στην συνέντευξη του στο newsit.gr ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι το νομοσχέδιο Χατζηδάκη φέρνει «την κατάργηση του οκταώρου, τις απλήρωτες υπερωρίες αλλά και στην κατάργηση της επιθεώρησης εργασίας», ενώ δεν διασφαλίζεται ότι ένας εργαζόμενος ο οποίος θα απολυθεί και θα διεκδικήσει στην συνέχεια το δίκιο του.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος υποστηρίζει  ότι μέσα από αυτές τις διαδικασίες διαλύονται οι εργασιακές σχέσεις και πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα για τους νέους.

Απαντάει στο επιχείρημα της κυβέρνησης ότι το εργασιακό όπως  και το ασφαλιστικό θα βοηθήσουν στην αναπτυξιακή  πορεία της χώρας, ενώ σχολιάζει  και τα όσα είπε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζιδάκης περί «δολοφονίας χαρακτήρος».

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται ακόμα στις δημοσκοπήσεις υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικές καθώς γίνονται σε νεκρό χρόνο.

Δείτε όλη την συνέντευξη του Νάσου Ηλιόπουλου στην Ελένη Καλογεροπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη