Πολιτική

Νατάσα Ξεπαπαδέα: Ουδέν μεμπτόν ηθικώς ή νομικώς σε βάρος μου!

Νόμιμο και ηθικό να εκπροσωπεί το γραφείο Αρτεμίου και ταυτόχρονα να εργάζεται και στο υπουργείο Δικαιοσύνης ως διευθύντρια του αναπληρωτή υπουργού χαρακτηρίζει σε επιστολή της μετά το σάλο η γραμματέας Διαφθοράς κ. Αναστασία Ξεπαπαδέα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρότι η κ. Ξεπαπαδέα ισχυρίζεται ότι η διπλή της ιδιότητα δεν έχει κάτι το μεμπτό, νομικώς ή ηθικώς, στην επιστολή της, ουσιαστικά, επιβεβαιώνει ότι υπήρξε πληρεξούσια δικηγόρος σε υποθέσεις του γραφείου του Αρτέμη Αρτεμίου, που αφορούν την κυπριακή εταιρεία Hi-Med Solutions Ltd.

Όλη η δήλωση της Νατάσας Ξεπαπαδέα

«Ως πρώτη απάντηση στο συκοφαντικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος και σε όσους άκριτα το αναπαράγουν: Δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό να επιχειρείται η σπίλωση και ο στιγματισμός μου, ως μέσο για την επίτευξη πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Ο συντάκτης και οι εμπνευστές της απίθανης κατασκευής θα κληθούν να λογοδοτήσουν αρμοδίως για το συκοφαντικό δημοσίευμα που μετατρέπει σε «σκάνδαλο» την κατά νόμον εκπροσώπηση ενός νομικού προσώπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του.

Δεν μπήκαν καν στον κόπο να ζητήσουν την άποψή μου πριν με συκοφαντήσουν, καθώς ήδη γνώριζαν ότι ουδέν (ηθικώς ή νομικώς) μεμπτόν υφίσταται σε βάρος μου.

Όμως, ακόμη και η παραπληροφόρηση έχει ως όριο την ηθική και το νόμο για τα οποία δήθεν κόπτεται ο συντάκτης του δημοσιεύματος».

Το δημοσίευμα

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, η Νατάσα Ξεπαπαδέα διορίστηκε από τις 10 Ιουνίου 2015 διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του τότε αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Στη συνέχεια έγινε ειδική συνεργάτης του σε θέματα διαφθοράς και τον Απρίλιο του 2018 προήχθη σε γενική γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

[read4more]

Σε αυτό το διάστημα, το 2016, το 2017 και το 2018 όμως, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, εμφανίζεται παράλληλα ως πληρεξούσια δικηγόρος σε υποθέσεις του γραφείου του Αρτέμη Αρτεμίου, που αφορούν κυπριακή εταιρεία, την Hi-Med Solutions Ltd.

Μάλιστα, ως δικηγόρος της εταιρίας, η οποία έχει έδρα το γραφείο “Αρτεμίου, Πιερή και Συνεργάτες” στην οδό Θεσσαλονίκης 5 στη Λευκωσία, η Νατάσα Ξεπαπαδέα αντιδίκησε… με το ελληνικό δημόσιο το 2018, υπερασπιζόμενη τη Hi-Med Solutions Ltd.

xepapadea
                                                                   Νατάσα Ξεπαπαδέα (Intime News)

Αρτεμίου – Πετσίτης!

Ο Αρτέμης Αρτεμίου είναι το πρόσωπο με το οποίο φέρεται να είχε συνταξιδέψει στη Βενεζουέλα το 2013 ο σημερινός υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Παράλληλα, το ίδιο πρόσωπο βρίσκεται και στο επίκεντρο μεγάλης έρευνας των ελληνικών και κυπριακών αρχών για εταιρείες, οι οποίες εμπλέκονται σε εμβάσματα που τροφοδοτούσαν, μεταξύ άλλων, και τον τραπεζικό λογαριασμό του συμμαθητή του κ. Παππά, Μανώλη Πετσίτη!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στον Άρειο Πάγο σήμερα η Μαρία Καρυστιανού για την ίδρυση του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Μετά την πρώτη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, το επιτελείο της προχωρά σε νέο κύκλο παρεμβάσεων και δημόσιων εμφανίσεων, με στόχο να ενισχυθεί η αναγνωρισιμότητα του κόμματος
H Μαρία Καρυστιανού 6
ΠΑΣΟΚ: Προσωποπαγή τα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού – Μόνη εναλλακτική στη ΝΔ ο Νίκος Ανδρουλάκης
«Όταν αρχίσουν να βγαίνουν τα στελέχη του νέου κόμματος, τότε θα φανεί ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα», λένε, προεξοφλώντας ότι τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα αναζητήσει στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ
Νίκος Ανδρουλάκης
Στο μικροσκόπιο του Μαξίμου τα νέα κόμματα Αλέξη Τσίπρα και Μαρίας Καρυστιανού: Οι «δεξαμενές» ψηφοφόρων και ο Αντώνης Σαμαράς
«Καθαρή εντολή» στη ΝΔ για την οικονομική σταθερότητα στη χώρα το πρόταγμα - Σήμερα το πρωί, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί Υπουργικό Συμβούλιο
Μέγαρο Μαξίμου
Παύλος Μαρινάκης: «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια αν η Τουρκία προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια» – Τι είπε για Τσίπρα, Καρυστιανού
«Ο Τσίπρας δεν επέλεξε τον Ινιέστα και τον Τσάβι και πολιτεύτηκε με Πολάκη - Κωνσταντοπούλου» σχολιάζει με νόημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Το plan B για το Grexit με κωδικό «Αλβανία» – Ο Γιούνκερ πρότεινε στον Τσίπρα να φορολογήσει τους εφοπλιστές και αρνήθηκε
«Η έξοδος από το ευρώ θα ήταν μία καταστροφή, θα υπήρχε πείνα» λέει ο Γιάννης Στουρνάρας - «Το ΔΝΤ κέρδισε μερικά δισ. ευρώ από το ελληνικό μνημόνιο» αποκαλύπτει εξάλλου ο Κλάους Ρέγκλινγκ
Στο Χιλιοστό
65