Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

ΝΔ απαντά σε Τσίπρα για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με φωτο από τα capital controls

Τσίπρας - ΝΔ

Λακωνική ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έκανε λόγο για “φούσκα Μητσοτάκη” και για πρωθυπουργό που “υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων”, ενώ υποστήριζε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ επιτεύχθηκε η προστασία των πολιτών από τη φτώχεια. 

“Ιούλιος 2015: Οι Έλληνες δε θέλουν να ξαναζήσουν τις «επιτυχίες» του κ. Τσίπρα”, αναφέρει το κυβερνών κόμμα. Συνοδεύει δε αυτό το ολιγόλογο σχόλιο με μια φωτογραφία, ίσως γιατί -όπως αναφέρει και ο κ. Τσίπρας- “μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις”.

Η φωτογραφία που επισυνάπτει η Νέα Δημοκρατία είναι μία από τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από Τράπεζες και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τις πρώτες ημέρες της επιβολής των capital controls.

 

Αλέξης Τσίπρας: Η εικόνα της χώρας μοιάζει με την περίοδο πριν από το 2015

Στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση “κατάφερε να γυρίσει τη χώρα σε χρόνο-ρεκόρ ξανά πίσω στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων. Η οικονομία μπήκε σε ύφεση από τον Οκτώβρη του 2019, δηλαδή πριν την πανδημία και σήμερα η ανεργία και ο κοινωνικός αποκλεισμός μας χτυπούν ξανά απειλητικά την πόρτα”.

“Πολύ φοβάμαι ότι η εικόνα της χώρας αρχίζει να μοιάζει με την περίοδο πριν από το 2015. Και αυτό διότι η χώρα έχει ένα Πρωθυπουργό που αντί να σκύψει πάνω από τα προβλήματα και να δώσει λύσεις, επιλέγει να υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων, μιλώντας για «αέρα αισιοδοξίας» στην οικονομία”, ανέφερε ακόμη ο κ. Τσίπρας.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση που έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις