Πολιτική

ΝΔ: «Δυο φορές ο κ. Μητσοτάκης προσκάλεσε τον κ. Ανδρουλάκη όταν εξελέγη αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και αρνήθηκε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στις σημερινές (22.3.2023) δηλώσεις του Δημήτρη Μάντζου και ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή της ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε απευθύνει δυο φορές πρόσκληση για συνάντηση στον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε.

Δυο φορές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε πρόσκληση στον Νίκο Ανδρουλάκη, όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, για να τον συναντήσει και μάλιστα πριν την υπόθεση των παρακολουθήσεων, και ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε, σχολίασε η ΝΔ αναφερόμενη στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπος του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα η ΝΔ ανέφερε στην ανακοίνωσή της:

«Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Μάντζο, ο οποίος αιτιολόγησε την άρνηση του κ. Ανδρουλάκη να συναντήσει τον κ. Μητσοτάκη, μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ότι η πρόσκληση του πρωθυπουργού απευθύνθηκε δύο φορές στον κ. Ανδρουλάκη όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή 8 μήνες πριν από αυτήν την υπόθεση. Προφανώς, άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε δύο φορές τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη.»

Ο Δημήτρης Μάντζος σχολίασε σήμερα (22.3.2023) μιλώντας στον ΣΚΑΪ τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού. Όταν από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ζητήθηκε να σχολιάσει τα χθεσινά λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη που είπε ότι δυο φορές ζήτησε από τον Νίκο Ανδρουλάκη να συναντηθούν και εκείνος απάντησε με ισάριθμα «όχι», είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης μπήκε στη ζώνη του θράσους, καταλογίζοντας στον Νίκο Ανδρουλάκη κακή πίστη ή αντιπολιτική συμπεριφορά. Να το κάνει αυτό ο πρωθυπουργός από το γραφείο του οποίου λειτούργησε ο “Μεγάλος Ανιψιός” σε ένα σύστημα παρακολουθήσεων και υποκλοπών, συνιστά θράσος. Το μόνο ενδιαφέρον που θα μπορούσε να έχει μια συνάντηση μεταξύ τους θα ήταν να του πει πότε, γιατί και με ποιο προϊόν τον παρακολουθούσε», τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 11